Οι κάρτες της Σουλτάνας προβλέπουν επιστροφές για πρώην συντρόφους

Προβλέψεις για το υπόλοιπο Καλοκαίρι:

Κριός  Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΧΕΣΗ – ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ

Με τόσα που έχετε καταφέρει στην ζωή σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι σας αξίζει και μια ιδανική σχέση. Εσείς οι ελεύθεροι αλλά και οι χωρισμένοι, θα έχετε ευκαιρίες για νέες ποιοτικές επαφές-γνωριμίες.

Ταύρος ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ – Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η σχέση σας είναι σε ένα οριακό σημείο, που πρέπει να επέμβετε και να σώσετε συναισθήματα και επένδυση γενικότερα. Ο σύντροφος σας, θα σας ακολουθήσει. 

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΛΟΓΟ – ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε την κορυφή. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για τις επιχειρηματικές σας δράσεις… που θα δεχτούν υποστήριξη από άτομα κύρους.

 

Καρκίνος Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ        

Δεν μπορείτε να γίνετε και πάλι ο εύκολος αισθηματικός στόχος, για τον πρώην σας, που επιθυμεί να επιστρέψει και να του δώσετε άμεσα, μια ακόμη ευκαιρία.

Μαντική Χαρτομαντεία FATME – Ποιος θα σε ψάξει τις επόμενες ημέρες?

Λέων Η ΠΗΓΗ – ΝΕΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Η ζωής σας είναι κάτι από παρελθόν και παρόν μαζί. Χρειάζεστε ένα βήμα ανανέωσης και αυτό θα σας το προσφέρει μια νέα αγάπη, που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα παλιά.

 

Παρθένος ΕΡΩΤΟΦΙΛΙΑ – ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

Η ανάγκη σας, για αισθήματα που εκφράζονται μέσα από ποιότητα και αλήθεια, θα καλυφθεί…και στο μονοπάτι σας θα έρθει, ένα άτομο που ανήκει καιρό τώρα στον φιλικό σας κύκλο!

 

Ζυγός Ο ΔΡΟΜΟΣ – ΤΟ ΚΑΡΟ ΜΕ ΤΑ 3 ΑΛΟΓΑ

Είστε κάτω από το ρομαντικό μικροσκόπιο κάποιου που δείχνει να θέλει, να σας πλησιάσει πολύ περισσότερο. Οι μέρες θα δώσουν αφορμές για πιο προσωπικές επικοινωνίες.

Σκορπιός Η ΟΑΣΗ – ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΛΩΝ

Η ασυνεννοησία και το πάγωμα των συνομιλιών, με κάποιον… σας έχει παραξενέψει. Μην κάνετε κάποια κίνηση ακόμη απλά αφήστε τις καταστάσεις να εξελιχθούν.

 

Τοξότης ΟΙ ΔΙΠΛΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ – ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

Κάτι έχετε κάνει λάθος και το ξέρετε. Αυτό που στο τώρα ζείτε δεν σας ανήκει… και μάλλον άμεσα θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες καταλυτικές αλλαγές!

 

Αιγόκερως ΤΑ ΔΩΡΑ – ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Ο ρόλος του ζηλιάρη που έχετε πάρει μέσα στον δεσμό σας, δεν είναι αυτός που σας αξίζει. Όπως και να έχουν οι καταστάσεις, πρέπει να τις διορθώσετε.

 

Υδροχόος ΤΟ ΚΙΛΙΜΙ – Η ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ

Έχετε προβάδισμα, στην καρδιά κάποιου. Μέχρι να φύγει ο Ήλιος από τον Καρκίνο εσείς οι δύο θα έχετε κάνει έναν σοβαρό διάλογο… που θα φέρει και μια νέα σχέση.

Ιχθείς ΤΟ ΝΟΥΦΑΡΟ – Ο ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

Κάποιο καινούργιο έρχεται στην καθημερινότητα σας, και θα σας δώσει ότι όλοι οι προηγούμενοι πήραν από την καρδιά σας. Στην δουλειά σας θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες.