Σμυρνέικη Χαρτομαντεία – Οι επικοινωνίες θα φέρουν τους συντρόφους πιο κοντά

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

ΚΡΙΟΣ – ΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ

Ο χάρτης της καρδιάς σας, ακόμη δεν έχει βρει τον κατακτητή του. Είστε σε μια φάση ζωής, όπου θα πρέπει να δώσετε ευκαιρίες σε νέα άτομα, για να σας γνωρίσουν περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ – ΤΑ ΑΛΩΝΙΑ

Όλος ο υπόλοιπος Μάιος, θα δώσει ευκαιρίες και ευκολίες στον οικονομικό σας τομέα. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα θα σας κάνουν πιο ήρεμους και μέσα στην οικογενειακή σας καθημερινότητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ

Ξέρετε ότι το πρόσωπο που αγαπάτε, ακόμη δεν έχει ξεμπλέξει οριστικά από το ερωτικό του παρελθόν. Είτε θα δώσετε λίγο χρόνο ακόμη, είτε θα φύγετε χωρίς άλλη καθυστέρηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΟΙ 2 ΚΑΡΔΙΕΣ  

Τα σημάδια του έρωτα, τα έχετε ήδη αναγνωρίσει σε κάποιο πρόσωπο που τρέχει μέσα στους κύκλους σας. Πιθανόν και άμεσα να σας κάνει προτάσεις για μια έξοδο – ραντεβού.

 

ΛΕΩΝ – ΤΟ ΣΤΕΜΑ

Μέσα στην καρδιά σας, υπάρχει μια μικρή αμφιβολία, για όλα αυτά που σας λέει το συντροφικό σας έτερο. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε, αν κάνετε κάποιες πιο διερευνητικές ερωτήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ο ΓΑΜΟΣ

Αν τελικά έχετε καταλάβει ότι η τελευταία σας ερωτική επιλογή, είναι λάθος – ανεπαρκής, ή κάτι άλλο, ιδανικά μην τρώτε τον χρόνο σας, και διευκρινίστε την θέση σας πλέον.

ΖΥΓΟΣ – Ο ΑΝΤΡΑΣ  

Πολλά είναι αυτά που απασχολούν, τον άνθρωπο σας αλλά ακόμη δεν έχει το θάρρος να  σας τα πεί. Πιθανόν και μέσα από συμπτώσεις, να μάθετε κάποιες λεπτομέρειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Αν τελικά σας ενδιαφέρει κάποιο άτομο, θα πρέπει να αναλάβετε επικοινωνιακή δράση, και να δηλώσετε τις προθέσεις σας. Οι απαντήσεις θα σας κολακέψουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ – Η ΠΕΝΑ  

Το ζώδιο σας, στην πλειοψηφία του, αυτό το διάστημα έχει μοναξιές. Το θετικό είναι… ότι υπάρχει πολύς χρόνος για να ολοκληρώσετε κάποια δικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Όλο το διάστημα, μέχρι τις αρχές του Καλοκαιριού , θα σας φέρει πιο κοντά σε άτομα που σας ενδιαφέρουν με κάθε τρόπο. Μην μπλέξετε όμως τα πάντα μεταξύ τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Η ΑΜΜΟΣ

Μην καταναλώνεστε με κουτσομπολιά για το παρελθόν σας. Υπάρχουν ήδη γύρω σας νέες προοπτικές, που θα σας βάλουν σε ένα πιο ποιοτικό παρόν – μέλλον.

ΙΧΘΕΙΣ – ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Θα λάβετε προσεγγίσεις και σχετικές προτάσεις, από έναν φίλο σας… που φυσικά και έχετε καταλάβει, ότι μήνες τώρα θρέφει ερωτικά συναισθήματα για εσάς!