Ταρώ Αγάπης – Αισθηματικές εξομολογήσεις από κάποιους

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Μέσα σας κάποιες στιγμές, αισθάνεστε ότι είστε μόνοι… άσχετα αν υπάρχει δίπλα σας κάποιος. Αυτό είναι και κάτι που δεν το θέλετε, να περάσει σαν προβληματική κατάσταση και μέσα στον νέο χρόνο!

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Είστε το ζώδιο που αυτές τις ημέρες, θα έχετε και τις περισσότερες ανατροπές στην αισθηματική σας πραγματικότητα. Επανασυνδέσεις, νέοι έρωτες και γενικότερα ξεκαθαρίσματα είναι στα προσεχώς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΗΛΙΟΣ

Το νέο αυτό διάστημα, ήδη σας βρίσκει μέσα σε πληθώρα σκέψεων για το μέλλον σας κυρίως το οικονομικό. Μέσα στις γιορτές πάντως μερικοί από εσάς που καρτερούν μια επανασύνδεση θα την έχουν σίγουρα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Δρομολογείστε και την ερωτική σας ζωή, όπως και όλα τα ζητήματα που τώρα τρέχουν. Οι ελεύθεροι θα έχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις από καινούργιο κόσμο, που θα τους δελεάσουν το μυαλό!

Κλασσική Χαρτομαντεία – Έχει αυτός που σκέφτεσαι ακόμη ενεργά συναισθήματα για εσένα?

ΛΕΩΝ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Κάποιος που κινείται στον κύκλο σας, κάνει πολλές σκέψεις αισθηματικές γύρω από εσάς, και μια πιθανή σχέση με το άτομο σας. Μέχρι την αλλαγή του ζωδίου…θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στην καρδιά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Όσο και κάποιος νέος σύντροφος και να σας πολιορκεί, εσείς μην πείτε τίποτα ακόμη. Ακόμη δεν ξέρετε ποιες είναι και οι τελικές του προθέσεις. Μέσα στο 2ο δεκαήμερο του μήνα, όλα θα ξεκαθαρίσουν.

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Συμβαίνουν τελικά πολλά και ευχάριστα μέσα στην ζωή σας, και αυτό πιθανόν και να έρχεται από έναν έρωτα. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας θέλουν να κάνουν και κάτι περισσότερο από μόνο αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα έχουν πιάσει την ερωτική προσοχή του ατόμου, που θέλετε. Τώρα θα πρέπει να αποτραβηχτείτε και να αφήσετε επαρκή χώρο και χρόνο για να δείτε όλες τις πρακτικές εξελίξεις πλέον!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Αφήστε όλες αυτές τις πικρές σκέψεις να φύγουν από το μυαλό σας και θα δείτε, ότι το μυαλό σας θα ξεκαθαρίσει και θα σας είναι πια πιο εύκολο, να εμπλακείτε σε μια ώριμη και ουσιαστική νέα σχέση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μην πετάτε τον χρόνο και την θετική σας ενέργεια σε άτομα και τις ζωές τους, που δεν έχουν κάτι να σας δώσουν… όχι από αυτά τουλάχιστον που εσείς θέλετε να έχετε μέσα στην καθημερινότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Αυτές τις ημέρες που θα δείτε τον πρώην σας, εσείς  θα πρέπει να κρατήστε μικρό καλάθι, σε όλα αυτά που λεκτικά θα σας προσφερθούν. Μόνο ο χρόνος θα σας αποδείξει να μπορείτε εσείς οι δύο να είστε μαζί.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Το διάστημα μέχρι και που ο Ήλιος, να φτάσει στον αγαπητό Αιγόκερω, είναι κρίσιμο για την ερωτική σας ζωή. Είστε πια σε μια αποφασιστική φάση, που θα κρατήσετε κοντά σας μόνο ότι τελικά αξίζει.