Τράπουλα FATMA – Ερωτήσεις που θα φέρουν αμηχανία κάποιους

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Όσα έχουν γίνει μέσα στην αισθηματική σας σχέση, είναι και αυτά που τώρα θα καθορίσουν την πορεία και τις όποιες αποφάσεις σας, γύρω ακόμη και από έναν γάμο.

Ταύρος ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ

Αυτά τα προβλήματα που τρέχουν μέσα στην σχέση σας, έχουν αναστατώσεις υπερβολικά και τον άνθρωπο σας, που φοβάται μην σας χάσει. Αυτό θα το διαπιστώσετε άμεσα.  Προτάσεις συμφιλίωσης έρχονται. 

 

Δίδυμοι ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Δεν κάνετε εσείς για συμπλήρωμα κανενός. Τώρα θα χρειαστεί να βρείτε τον σωστό σύντροφο που θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς. Κάποια  καλή οικονομική είδηση σας λύνει προβλήματα.

 

Καρκίνος Ο ΑΝΤΡΑΣ        

Από την καινούργια εβδομάδα 15/11, θα υπάρξουν καταλυτικές ανατροπές στην ερωτική σας ζωή, όπου και λήγει  προσεχώς και το ζώδιο του Σκορπιού. Οικονομικές ειδήσεις σας εκπλήσσουν.

Τσιγγάνικη κατάστρωση – Ακούσματα από το αισθηματικό παρελθόν

Λέων Η ΠΕΝΑ

Τα σημάδια του έρωτα, που έρχονται από κάποιον φίλο σας σίγουρα τα έχετε δει και πολλές φορές μάλιστα. Από την Πανσέληνο 19/11 και μετά θα έχετε και τις προτάσεις του.

 

Παρθένος ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Η δυναμική σας είναι ασταμάτητη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπορέσετε, να κλείσετε όλα αυτά που τόσο καιρό ενοχλούν εσάς και τον αγαπημένο σας σύντροφο.

 

Ζυγός ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Η νέα εβδομάδα, έχει πολλά περισσότερα να σας προσφέρει και ειδικά στον τομέα της εργασίας και των οικονομικών. Ένα ταξίδι να χρειαστεί να κάνετε για να δείτε κάποιον που σας έχει λείψει.

Σκορπιός Η ΗΜΕΡΟΜΝΙΑ

Κρατήστε χαμηλούς τόνους, και μην λέτε πολλά! Υπάρχει η επήρεια της Πανσελήνου και οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές. Ακόμη και με τα πολύ κοντινά σας άτομα.

 

Τοξότης ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Θα σας έρθει σαν έκπληξη ένα μήνυμα, από κάποιο άτομο που έχετε καιρό να ανταμώσετε. Δεν ξέρετε ακόμη τι θέλει, αλλά σίγουρα όλα θα είναι σε ένα ερωτικό κλίμα.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΚΕΡΙ

Μπορεί η εποχή αυτή, να μην σας βοηθάει και πολύ αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά, θα καταφέρετε να βρείτε διεξόδους. Οι ελεύθεροι, ας έχουν και τα μάτια τους ανοιχτά.

Υδροχόος ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Πιθανές είναι όλες οι καταστάσεις πλέον με το πρόσωπο που αγαπάτε. Τώρα που θα βρεθείτε και από κοντά, όλα αυτά που εκκρεμούν, θα σας απαντηθούν.

 

Ιχθείς Ο ΔΡΟΜΟΣ

Κάποια θέματα κυρίως οικονομικά που τρέχουν μέσα στην ζωή και την οικογένεια του συντρόφου σας, ίσως και να σας ενοχλούν πια ευθέως. Μιλήστε και ξεκαθαρίστε.