Τράπουλα LENORMAND – Περασμένα και ξεχασμένα…

Τι δώρα φέρνει το 2022…σε κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΙΠΠΕΑΣ

Σίγουρα η στάση του Ήλιου για πολύ ακόμη στον Αιγόκερω, θα φουντώσει το πυρ των Κριών… σε κάθε τομέα. Ειδικά σας αισθηματικά σας, θα γίνετε ο απόλυτος πόλος έλξης. 

Αστρολογική εύνοια: 96%

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν θα μπορέσετε ακόμη να είστε μαζί με το άτομο που θέλετε, καθώς από την δική σας τώρα πλευρά, ζητάτε αποδείξεις και πράξεις που θα σας κάνουν να το ξανα-εμπιστευτείτε.

Αστρολογική εύνοια: 97%

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Είστε από τα ευνοημένα ζώδια, που θα μπορέσετε κάποια οικονομικά σας θέματα, να τα φέρετε σε μια ισορροπία. Οι έρωτες και τα βαριά συναισθήματα θα έρθουν από το τέλος του Ιανουαρίου.

Αστρολογική εύνοια: 100%

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ

Μπορείτε να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς, και να φύγετε πια από μέτριες καταστάσεις προβληματικές που μόνο σας ροκανίζουν τον χρόνο. Τα έχετε ξαναπεράσει άλλωστε.

Αστρολογική εύνοια: 96%

ΛΕΩΝ : Η ΚΑΡΔΙΑ

Οι φήμες και τα κουτσομπολιά, που έρχονται για την τωρινή προσωπική ζωή του πρώην σας, είναι άσχημα. Μην κάνετε τον κόπο να τον ψάξετε! 

Αστρολογική εύνοια: 97%

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, έχουν βάλει σκοπό να σας επανασυνδέσουν με τον πρώην.  Ξέρετε ότι και η άλλη πλευρά, κάνει ότι μπορείτε πάνω σε αυτό.

Αστρολογική εύνοια: 98%

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Αποφύγετε να ανοιχτείτε πολύ σε άτομα που ακόμη δεν έχετε καταλάβει την προσωπικότητα τους.  Με τον καιρό θα μπορέσετε να δείτε ξεκάθαρα τα θέλω τους.

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  ΤΑ ΨΑΡΙΑ

Μην μένετε μόνο σε αυτά που σας τάζουν. Συνεχίστε την καθημερινότητα σας και κάντε αυτό – αυτά που είναι καλύτερα για την πορεία σας.

Αστρολογική εύνοια: 97%

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Σαφώς και είναι πια δύσκολη η θέση σας. Ξέρετε ότι έχετε κάνει πολλά λάθη και ότι πρέπει άμεσα να κινηθείτε για να ξεπεράσετε τις τωρινές περίπλοκες καταστάσεις. 

Αστρολογική εύνοια: 98%

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΑΓΚΥΡΑ

Το μόνο που βλέπετε  γύρω σας είναι μοναξιά. Περνάτε ένα δύσκολο χρονικό διάστημα, όπου και πρέπει να βρείτε κάποιον που να πληροί τα δικά σας χαρακτηριστικά.

Αστρολογική εύνοια: 99%

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΚΗΠΟΣ

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε με την σχέση σας, που είναι μια πάνω και δέκα κάτω.  Ο σύντροφος σας, θέλει επ΄ αυτού να σας κάνει μια σοβαρή συζήτηση.  

Αστρολογική εύνοια: 98%

 

ΙΧΘΕΙΣ : ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Υπάρχουν πολλά οικονομικά θέματα που θα σας φέρουν σε θέση τελικών αποφάσεων. Μάλλον όλα αυτά θα πρέπει να τα συζητήσετε με τον άνθρωπο σας.

Αστρολογική εύνοια: 97%