Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Μοντέρνα προξενιά για κάποιους

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός   ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, είναι σε δύο αντίθετες πορείες. Μην πιέζεστε, απλά αφήστε τις καταστάσεις και τα γεγονότα, να σας βοηθήσουν στις τελικές σας αποφάσεις.

Εύνοια με ζώδια: Του Μεταβλητού Σταυρού 

Ταύρος ΠΥΡ

Ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο προσεχώς  23+24/10   που  μπορείτε να το περάσετε ευχάριστα με τον άνθρωπο σας. Κάποιες πάντως συζητήσεις του παρελθόντος θα ανακύψουν.

Εύνοια με ζώδια:  Του Σταθερού Σταυρού 

 

Δίδυμοι  ΕΑΡ

Κάνετε ότι μπορείτε για να τραβήξετε την προσοχή του πρώην σας, αλλά ακόμη δεν τα έχετε καταφέρει. Ίσως και να υπάρχουν θέματα που εσείς τα αγνοείτε.

Εύνοια με ζώδια:  Του Παρορμητικού Σταυρού 

   

Καρκίνος ΥΔΩΡ

Σήμερα και αύριο, θα έρθετε σε πιο ανοιχτή επικοινωνία με το πρόσωπο που θέλετε, και κάποια πιο παλιά σας κολλήματα θα ξεπεραστούν. Σίγουρα  κοιτάξτε και πιο αναλυτικά τα επαγγελματικά σας.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

Λέων 7Ο ΕΠΙΠΕΔΟ

Κάνετε πολλή φασαρία για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου ιδιαίτερου ατόμου.  Το έχει καταλάβει, και από την καινούργια εβδομάδα θα έχετε και τις δικές του θετικές αντιδράσεις.

Εύνοια με ζώδια:  Του Σταθερού Σταυρού 

 

Παρθένος  ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ

Πολλά αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, και μάλλον από την μεριά του συντρόφου σας θα έχετε κάποια συζήτηση, για όλα αυτά που τον προβληματίζουν.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

 

Ζυγός ΚΑΡ – ΜΑ

Υπάρχει μια έντονη και συνεχής κινητικότητα από το παρελθόν σας, που σίγουρα σας έχει κάνει εντύπωση.  Είναι μόνο θέμα λίγων εβδομάδων, να σας ζητηθεί μια επανασύνδεση.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

Σκορπιός ΑΝΑΤΟΛΗ

Είστε απόλυτα αποφασισμένοι να φύγετε μόνιμα, από καταστάσεις και άτομα, που δεν σας ικανοποιούν. Σίγουρα έχετε την στήριξη των δικών σας αγαπημένων προσώπων.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

 

Τοξότης  ΟΝ

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, θα βρείτε πολλές αφορμές για να μιλήσετε με το άτομο που σας έχει δελεάσει την ερωτική προσοχή. Κάτι νέο ξεκινάει άμεσα. 

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

 

Αιγόκερως ΒΟΡΡΑΣ

Ότι έχετε κατά νου, ότι πρέπει να συμμαζέψετε πρώτα τα οικονομικά σας και σε δεύτερο ρόλο, να δείτε πως θα κινήσετε και την προσωπική σας ζωή… που πια δεν σας ενθουσιάζει.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού 

 

Υδροχόος   ΦΩΣ 

Σταθείτε με αυστηρότητα εν τέλει με όλους αυτούς που δεν είναι σωστοί και τυπικοί με εσάς. Μόνο έτσι μπορείτε να διαφυλάξετε την εικόνα και την προσωπική σας ζωή.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

Ιχθείς ΑΝΟΔΟΣ

Δεν είστε ακόμη έτοιμοι, να αντιμετωπίσετε το παρελθόν σας. Σίγουρα υπάρχουν αληθινά συναισθήματα και από τις δύο μεριές, αλλά χρειάζεται χρόνος.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού