Υπηρεσίες

μαθε το μελλον σου

Περιγραφή Υπηρεσιών και Προϊόντων

Το Προσωπικό, οι Υπηρεσίες και τα Προϊόντα του Μάθετο…, είναι στην διάθεση σας για να σας βοηθήσουν, να βρείτε το σωστό μονοπάτι προς την λύση του ζητήματος σας.

Έμπειροι Αστρολόγοι, Χαρτομάντες, Μελλοντολόγοι, Αναλυτές Ταρώ είναι κοντά σας για οποιοδήποτε θέμα, αισθηματικό, οικονομικό και όχι μόνο, σας απασχολεί.

Τράπουλες φερμένες από όλον τον κόσμο, από τις πιο γνωστές μέχρι τις πιο σπάνιες.της Κατίνας- DESTE, Χαλ, Αρκάνα, Σφίγγα, Τσιγγάνικη, Sigma, Ινδική Bakum, I-Ching, κέλτικοι Ρούνοι, αστρολογικοί χάρτες, ερωτικές συναστρίες, καρμικές αναλύσεις,  μέθοδος με το Εκκρεμές, διάβασμα φωτογραφίας… φωτίζουν τα ερωτήματα σας και φανερώνουν τις αλήθειες.

Η Καφεμαντεία, χωριστά ή και συνδυασμό με τις άνωθεν τέχνες, μπορεί να παρουσιάσει την αλήθεια και να ερμηνεύσει το άμεσο μέλλον.

Επιπροσθέτως, μια σειρά από ενεργειακά προϊόντα, από όλον τον κόσμο βρίσκονται στην συλλογή μας. Αιγυπτιακά λιβάνια,  πουγκιά επιθυμιών Αγάπης και Τύχης, ζωδιακά κεριά ευχών, αρώματα έλξης, κρυσταλλικοί λίθοι, αιθέρια έλαια καθαρισμού χώρου, φυλαχτά γάμου – έρωτα. Γούρια προσέλκυσης συντρόφου,  ινδικά θυμιάματα πλούτου…και όχι μόνο μπορούν να συμπληρώσουν ιδανικά τις επιθυμίες σας. Για κάθε επιθυμία – ανάγκη υπάρχει το κατάλληλο ενεργειακό προϊόν.

Και φυσικά… η μοναδική και κατά αποκλειστικότητα μας, η Αστρολογική Τράπουλα των 3 Μυστηρίων  -Gemalla-. Αποκαλύπτει το παρασκήνιο του παρελθόντος, την αλήθεια των συναισθημάτων στο τώρα, και αποκαλύπτει τις δράσεις και τα γεγονότα που έρχονται.

 

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κλείστε τώρα ένα ραντεβού,  καλώντας στο: 215-5508239, 6909-155210, ή και ακόμα μπορείτε να μας στείλετε το μήνυμα σας, στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: info@matheto.com

ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑ -ΜΑΘΕΤΟ

 


 

 

 

 


matheto

 

Ενεργειακά Δώρα Αγάπης LOVE TALKS

To Μάθε…το, παρουσιάζει  την σειρά ενεργειακών προϊόντων LOVETALKS. Μια τεράστια ποικιλία από ενεργειακά πουγκιά ευχών και επανασυνδέσεων, λιβάνια ερωτικής επικοινωνίας, μυστικά αρώματα γητείας, ζωδιακά κεριά για άνοιγμα τύχης, σύμβολα πλούτου, ασπίδες οικονομική τύχης… και όχι μόνο.

 

Οι δικές μας προτάσεις… ακόμη και για ένα ιδιαίτερο δώρο στον εαυτό σας :

 

Ενεργειακό πουγκί Επιθυμιών – Ευχών: Μια ποικιλία από πουγκιά που ανάλογα με τις επιθυμίες του ενδιαφερόμενου, φέρνουν το ποθούμενο αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ημέρες. Αν αυτό λέγεται χωρισμός, απομάκρυνση…  σύντομα αλλάζει …και γίνεται μόνιμο σμίξιμο! Αν αυτό λέγεται χρήμα και ανεξαρτησία….τότε άμεσα θα αλλάξουν οι οικονομικές συνθήκες.

 

Sierra Drops: Το ενεργειακό σπρέι χώρου, που όχι μόνο απομακρύνει τις αρνητικές και παλαιότερες μνήμες τρίτων προσώπων, αλλά δημιουργεί και ένα ευχάριστο – ερωτικό κλίμα μεταξύ των συντρόφων. Επίσης, καθαρίζει τις επιθετικές ενέργειες και ‘λόγια’, μέσα από χώρους εργασίας και σπιτιού.

 

Strada Passion: Κάθε ζώδιο έχει το ιδιαίτερο Ερωτικό του Άρωμα. Ένας συνδυασμός από σπάνια αιθέρια έλαια, που ταιριάζουν στις κοσμικές ενέργειες του κάθε ζωδίου, και που ενεργοποιούν τις δυναμικές του στην αγάπη.  Φορέστε λίγο από αυτό το άρωμα και έλξτε άμεσα τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ή και προσκαλέστε έναν νέο έρωτα – σύντροφο στην ζωή σας.

 

Φυλαχτό Έρωτα –Γάμου Baharkta: Ένα μοναδικό – χειροποίητο φυλαχτό για την αγάπη μεταξύ των συντρόφων. Μια αρμαθιά από διαφορετικές συνταγές, που μπορούν να προστατέψουν την αληθινή αγάπη μεταξύ δύο συντρόφων, αλλά και να απομακρύνουν οριστικά τα τρίτα – παρείσακτα άτομα.

 

Ασπίδα οικονομικής Τύχης: Τοποθετήστε την μέσα στον εργασιακό σας χώρο, μαγαζί – κατάστημα ή και σπίτι … και αφήστε την να λειτουργήσει, προς την κατεύθυνση των επιθυμιών σας. Άμεσα θα δείτε τυχόν καθυστερούμενες σας οικονομικές υποθέσεις να εξελίσσονται και περισσότερη κινητικότητα, σε παλιούς και νέους πελάτες και ευκαιρίες σταθεροποίησης.

Μια πλούσια συλλογή  από μοναδικά ενεργειακά προϊόντα της LoveTalks, είναι στην διάθεση σας,  που μπορούν να συνδυαστούν και να συμπληρώσουν τις δικές σας ανάγκες, πάνω σε θέματα αγάπης, νέου έρωτα, οικονομικών, τύχης, ευημερίας  και όχι μόνο.

Φέρτε την Τύχη και την Αγάπη στον δρόμο σας!

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ενημερώστε μας για το τι επιθυμείτε, και ο κατάλληλος Συνεργάτης θα σας βοηθήσει, για να αναζητηθεί η πιο σωστή και ιδανικότερη λύση – προϊόν στο θέμα σας.

Για παραγγελίες / πληροφορίες 215-5508239 και 6909-155210 ή στείλτε το μήνυμα σας στο email: info@matheto.com και ενημερώστε μας για το τι ακριβώς επιθυμείτε._

 

Σας περιμένουμε

Η ομάδα του Μάθε Το Μέλλον Σου