Αραβική Χαρτομαντεία – Οι επανασυνδέσεις ήδη συμβαίνουν σε κάποια ζώδια

Προβλέψεις από την κ. Κοραλλία / Ενορατική Χαρτομάντησσα…: 875-876-8550

 

Κριός  Η ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΣ

Μηνύματα και ειδήσεις θα έρθουν από το άτομο που αγαπάτε, και όχι μόνο. Εσείς από την δική σας μεριά, απλά μιλήστε με όλη την αλήθεια σας.

Ταύρος ΟΙ 3 ΚΑΜΗΛΕΣ

Αυτά που σας απασχολούν το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν να κάνουν κυρίως με τα εργασιακά σας, που δείχνουν ότι απαιτούν την μέγιστη προσοχή σας.

 

Δίδυμοι Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ

Μην μένετε μόνο σε καταστάσεις και γεγονότα του παρελθόντος. Οι εποχές σας στρώνουν το κόκκινο χαλί έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες.

Η τράπουλα του ερωτικού Φτασμένου – Πρόβλεψη 21 ωρών

Καρκίνος Η ΟΑΣΗ

Οι ευχάριστες ειδήσεις που θα έρθουν τις προσεχείς ώρες, θα σας έρθουν από εκεί που δεν το περιμένετε. Φροντίστε να κάνετε το καλύτερο δυνατό!

 

Λέων ΤΑ ΠΤΗΝΑ

Οι πολύ δικοί σας άνθρωποι, έχουν κάποιες αντιρρήσεις για την προσωπική σας ζωή, και ίσως και όχι άδικα. Εσείς ακούστε και στον δικό σας χρόνο πάρτε αποφάσεις.

 

Παρθένος Η ΣΚΗΝΗ

Το συντροφικό σας έτερο, αυτό που θέλει αυτήν την στιγμή, είναι να μπορέσετε να ξεπεράσετε όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος, και να έρθετε πιο κοντά.

Ζυγός ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ

Τα προξενιά και οι νέες γνωριμίες, δεν είναι κάτι που σας αφορά άμεσα, και ειδικά αυτήν την εποχή που έχετε πολλά και ανοιχτά μέτωπα με εργασία και οικονομικά.

 

Σκορπιός Η ΣΕΛΑ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ

Μέσα στο τρίτο 10ήμερο του μήνα, θα λάβετε ειδήσεις και επικοινωνίες, από το χαμένο σας παρελθόν. Αυτό είναι και κάτι που θα σας αποκαλύψει και κάποια μυστικά.

 

Τοξότης ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Οι καταστάσεις στην εργασία σας, έχουν αρχίσει και γίνονται άκρως απαιτητικές. Αυτό θα σας κάνει και να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς.

Αιγόκερως ΤΑ ΚΙΛΙΜΙΑ

Αυτός που έχετε μέσα στις σκέψεις σας, το προσεχές Σαββατοκύριακο 17-18/09 ,θα σας ψάξει. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που εσείς οι δύο πρέπει να λύσετε.

 

Υδροχόος ΤΑ ΧΑΡΕΜΙΑ

Οι αποκαλύψεις και οι αλήθειες που έρχονται στον δρόμο σας, θα σας φωτίσουν και τις σκέψεις σας. Αυτό είναι ένα διάστημα καρμικών αποφάσεων.

Ιχθείς Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ

Τα αστρολογικά σας δίνουν την δυναμική που θέλετε, έτσι ώστε να καταφέρετε να βρείτε λύσεις και ισορροπίες με άτομα που αξίζουν να είναι δίπλα σας.

Μαρτυρίες πελατών για τις υπηρεσίες του Τηλεφωνικού μας Κέντρου…875-876-8550

-Ευτυχία +  Λάμπρος Λέων

Είμαστε σε μια σχέση κοντά 2 έτη. Πριν μερικές βδομάδες μου ζήτησε να χωρίσουμε, μέσα σε μια επικοινωνιακή μας διένεξη. Ήμουν τυχερή που έπεσα πάνω στην κ.Κοραλλία. Είναι ειδική από ότι έμαθα, σε υποθέσεις χωρισμών και επανενώσεων. Μου είπε να της δώσω μόνο 2 νούμερα και να μην της μιλήσω καθόλου. Μέσα σε 5 λεπτά μου είπε όλη την ιστορία μας, αλλά και τα μελλούμενα μας. Κλείσαμε το τηλέφωνο στα 9 λεπτά ομιλίας. Είχα πάθει σοκ. Μου πρόβλεψε ότι αυτός θα έρθει μέσα από δώρα και συγνώμες και εγώ δεν θα τον δεχτώ για αρχή. Έτσι και έγινε…βασικά ξανατσακωθήκαμε!!! Την δεύτερη φορά μέσα σε 3 ημέρες που ξαναήρθε, συζητήσαμε και βρήκαμε λύσεις. Είμαστε μαζί και καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Η Κοραλλία είναι φαινόμενο στον χώρο της Χαρτομαντείας!♥

Μαντική τράπουλα των Ρόδων – Ποιοι οι ευνοημένοι σε σχέσεις και συνεργασίες

-Καλλιόπη ΑΘΗΝΑ ’69+Μίλτος ΄78

Ότι και να πω για την κ. Κοραλλία είναι λίγο. Οι προβλέψεις της είναι εγγύηση. Ότι μου είπε για τον σύντροφο μου, έχουν επιβεβαιωθεί στο 1000%. Δεν έχει χρόνο για πολλές λεπτομέρειες. Μιλάει με ημερομηνίες, αρχικά ονομάτων και καταστάσεις που θα συμβούν. Η σχέση μου ήταν με χιλιομετρική απόσταση, και δεν φαινόταν φως για συνέχεια της. Και όμως, η κ. Κοραλλία βρήκε μετακίνηση του και δέσμευση μαζί μου. Άνοιξε θέση της ειδικότητας του μετά από 7 χρόνια στασιμότητας, στην πόλη μου, στο νοσοκομείο της περιοχής…και τον κάλεσαν αν θέλει να έρθει. Τόσο απλά! ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!