Μαντική τράπουλα των Αγγέλων και οι μοιραίες σχέσεις έρχονται στην επιφάνεια για ακόμη μια φορά

Προβλέψεις Σεπτεμβρίου από την κ. Στέλλα / MEDIUM Ενόραση…; 875-876-8026

Κριός   Η Εστία

Οι σκέψεις σας επιτέλους θα γίνουν ξεκάθαρα λόγια. Πιθανόν και αυτό να ταρακουνήσει τον άνθρωπο σας, που μάλλον αυτό το τελευταίο διάστημα έχει επαναπαυτεί και έχει τεμπελιάσει… ως προς την σχέση σας.

Ταύρος Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Πολλές φορές έχετε πει τα δικαιολογημένα σας παράπονα, στον σύντροφο σας, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάτι. Από την καινούργια εβδομάδα  θα έχετε μια συζητήσει που ίσως και να σας εκπλήξει.

 

Δίδυμοι Τα Νέα Ξεκινήματα 

Τυχαιότητες και συμπτώσεις τρέχουν γύρω σας. Σίγουρα έχετε καταλάβει ότι δύο άτομα από τον φιλικό σας κύκλο, έχουν ερωτική διάθεση και προσπαθούν να σας την δείξουν με όλους τους τρόπους.

 

Καρκίνος Εισακουσθείσα προσευχή

Μπορεί να μην έχετε ακόμη βρει κάποια νέα ερωτική συντροφιά, αλλά από τα μέσα του νέου μήνα, θα περάσουν μπροστά από το μονοπάτι σας πρόσωπα, που θα τραβήξουν την δύσκολη σας προσοχή.

Λέων Η Μελέτη

Όσα και να έχετε κάνει – θυσιάσει και προσφέρει, στον άνθρωπο που αγαπάτε, ακόμη δεν έχετε λάβει από μεριάς του, κάτι ανάλογο και αυτό πια έχει αρχίσει και σας βάζει σε πιο βαθιές σκέψεις γενικότερα.

 

Παρθένος Η Φιλία

Μην ασχολείστε άλλο με το παρελθόν σας, καθώς δεν έχει κάτι νέο και σοβαρό να σας παρουσιάσει. Οι μέρες είναι γεμάτες από επαγγελματικές προκλήσεις και φιλικές συναναστροφές.

 

Ζυγός Η Συγχώρεση

Μέσα στην καινούργια εβδομάδα 05/09, θα έρθουν στα αυτιά σας κάποιες πληροφορίες και μαντάτα, για το πρόσωπο που τόσο καιρό κρυφά έχετε ερωτευτεί. Προσοχή στο πως θα τα διαχειριστείτε.

 

Σκορπιός Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Δεν είστε έτοιμοι για δεσμεύσεις και περαιτέρω υποχρεώσεις. Είστε σε μια φάση της ζωής σας, που μπορείτε να κάνετε πολλά στην εργασία – σπουδές σας, που δεν πρέπει άλλο πια να καθυστερήσουν.

Η τράπουλα των Δεκανών προβλέπει ειδήσεις και επισκέψεις των πρώην συντρόφων

Τοξότης Η Νέα Αγάπη

Ματιές και ρομαντικά υπονοούμενα, πέφτουν στην αντίληψη σας, και αυτό σίγουρα σας έχει ανεβάσει την διάθεση, μετά από τις αισθηματικές δυσκολίες που έχετε περάσει… και τελείως αδίκως.

 

Αιγόκερως Τα Θαύματα

Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια ούτε για εσάς, ούτε και για τον άνθρωπο σας καθώς, τώρα – άμεσα θα πρέπει και οι δύο να πάρετε αποφάσεις, για τις όποιες τρίτες / παράλληλες σας υποχρεώσεις.

 

Υδροχόος Ακούγοντας 

Οικονομικές ευκαιρίες, θα σας δώσει το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου έτσι ώστε οι καταστάσεις μέσα στην εργασία αλλά και την οικογένεια σας, να βρουν διέξοδο. Οι έρωτες και αυτοί πλησιάζουν γοργά.

Ιχθείς Η Πρόθεση 

Υπάρχει άνοδος, στην γενικότερη καθημερινότητα σας. Μπορεί τώρα που είστε και αισθηματικά μόνοι σας, να μπορέσετε να βρείτε και τι τελικά ζητάτε από το αντίθετο φύλο… και την αγάπη!

 

Μαρτυρίες πελατών για τις υπηρεσίες του Τηλεφωνικού μας Κέντρου…875-876-8026

-Μαρία/Θοδωρής 1975

Μια παρεξήγηση και κάποια λόγια, μας έφεραν σε χωρισμό με το ταίρι μου. Μου έκανε μια εξαιρετική πρόβλεψη η κ. Στέλλα…και πραγματικά με εντυπωσίασε με τις γνώσεις και το χάρισμα της. Μου υπόδειξε μέχρι και την ημέρα ( Παρασκευή ) που θα με αναζητήσει ο σύντροφος μου και θα μου ζητήσει επανένωση. Όλα έχουν ήδη συμβεί όπως μου τα πρόβλεψε η ίδια και οι τράπουλες της. Οι συστάσεις είναι δεδομένες.

-Θωμαή-Λευτέρης Κρήτη

Ένα τηλεφώνημα από τα αισθηματικά μου παλιά, ήταν αρκετό για να αναστατώσει την τωρινή μου στρωμένη καθημερινότητα. Ήρθε και με βρήκε…και μου ζήτησε επανασύνδεση μέσα από πολλές εξηγήσεις και συγνώμες. Μίλησα με την κ. Στέλλα,την ξέρω από παλιά…και μου είπε ότι πρόκειται για μια καρμική κατάσταση που ξανα-επιστρέφει για να ολοκληρωθεί και ότι θα είμαι μαζί του ξανά. Κάθε μια πρόταση της, κάθε μια κάρτα από τις μαντικές της τράπουλες έχει επαληθευτεί. Μόνο ευχαριστώ για όλη την βοήθεια σας!