Οι κάρτες του Σουλτάντου προβλέπουν την εποχή των επανασυνδέσεων σε κάθε ζώδιο

Προβλέψεις από την κ. Μαντώ / MEDIUM γνωστή από από την TV…: 875-876-8026

Κριός  ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΦΩΣ

Υπάρχει έντονος προβληματισμός από την μεριά σας, για αυτά που δεν κάνει και δεν λέει το ταίρι σας πλέον. Έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου για αληθινά ξεκαθαρίσματα. Οι κοινές λύσεις, θα σας βρουν και τους δύο ενωμένους

Εύνοια με ζώδια: Του Μεταβλητού Σταυρού 

Ταύρος ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Οι πολλές και συχνές επικοινωνίες και επαφές που έχετε με κάποιο φιλικό σας άτομο, έχει έμμεσα δημιουργήσει μια ρομαντική ατμόσφαιρα και σχετικές σκέψεις.

Εύνοια με ζώδια:  Του Σταθερού Σταυρού  

 

Δίδυμοι ΟΙ 2 ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ

Μπορείτε να κάνετε πολλές αλλαγές αυτό το χρονικό διάστημα, και με τον ελάχιστο δυνατό κόπο.  Σε όλα αυτά τα επόμενα βήματα σας, θα σας αναζητήσει και μια πιο παλιά σας ρομαντική ιστορία.

Εύνοια με ζώδια:  Του Παρορμητικού Σταυρού 

Η τράπουλα της Πολίτισσας προβλέπει επανενώσεις/συγκατοικήσεις ακόμη και ξαφνικούς γάμους

Καρκίνος  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι συμπάθειες δεν κρύβονται… και να είστε σε μια εγρήγορση καθώς από την επόμενη εβδομάδα 19/09, θα μπορέσετε επιτέλους να βρεθείτε με το πρόσωπο που αγαπάτε, και να έρθετε πιο κοντά.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

 

Λέων Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Δεν θα πρέπει να ασχολείστε πια με άτομα που δεν σας θέλουν τόσο όσο και εσείς. Μπορεί να είστε μόνοι, αλλά από το τέλος του Σεπτεμβρίου, αυτό σίγουρα αλλάζει.

Εύνοια με ζώδια:  Του Σταθερού Σταυρού 

Παρθένος  ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Μελετείστε πιο προσεχτικά όλες τις κινήσεις και τα λόγια σας. Οι μέρες είναι γεμάτες από θετική ενέργεια, άρα ότι συμβεί θα έχει σίγουρα και μόνιμο χαρακτήρα. Ο άνθρωπος σας, σας υποστηρίζει σε όλα.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

 

Ζυγός ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Όσα έχουν γίνει αυτές τις τελευταίες ημέρες, σίγουρα σας έχουν ξεκαθαρίσει το τοπίο, για το που πάει αυτή η αισθηματική ιστορία με το ταίρι σας.  Οι δεσμεύσεις είναι πολύ κοντά.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

 

Σκορπιός  Η ΑΓΑΠΗ

Σημαντική άνοδο θα έχετε στα οικονομικά και στα εργασιακά σας γενικότερα, κάτι που θα σας στηρίξει σε όλες αυτές δράσεις… για επίσημα βήματα με τον άνθρωπο σας.

Εύνοια με ζώδια:  Του Μεταβλητού Σταυρού 

 

Τοξότης  Ο ΑΝΤΡΑΣ

Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, κάνουν ότι μπορούν και πάντα με διακριτικό τρόπο, για να οδηγήσουν μια συνάντηση με το πρόσωπο που ακόμη αγαπάτε.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

Αιγόκερως Η ΑΛΛΑΓΗ

Πολλές και σημαντικές οι συζητήσεις, που θα γίνουν προσεχώς με τον πρώην σας, που θα σας θέσει και πολλά ερωτήματα – προτάσεις για μια επανασύνδεση.

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού 

 

Υδροχόος   Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι θέσεις σας είναι άκαμπτες και τώρα αυτό που ζητάτε από τον σύντροφο σας, είναι και αυτός ξεκάθαρα να δηλώσει τις προθέσεις του για το μέλλον σας.

Εύνοια με ζώδια: Του Παρορμητικού Σταυρού 

Ιχθείς ΤΟ ΟΝ

Όσα έχετε ζήσει και βιώσει μέσα σε παρελθοντικούς δεσμούς και ερωτικές ιστορίες, είναι και η δυναμική σας για να κάνετε πιο σωστές επιλογές πλέον. Οι προτάσεις έρχονται!

Εύνοια με ζώδια: Του Σταθερού Σταυρού