Πολίτικη Καφεμαντεία – Οι ημέρες αυτές έχουν καλές ειδήσεις για τις σχέσεις

Προβλέψεις ακριβείας από την κ. ΔΩΡΟΘΕΑ / Πολίτισσα Χαρτομάντησσα : 875-876-8550

΄΄Μέσα στο φλιτζάνι όλα φαίνονται και όλα προβλέπονται τελικά! Εκεί είναι όλα γραμμένα για να συμβούν…”

Για τις επόμενες 2-5 εβδομάδες:

 

Κριός  Η Καμήλα

Δεν είναι στην ζωδιακή σας φύση, να κάνετε υποχωρήσεις. Τώρα καλείστε με τον άνθρωπο σας να πάρετε τελικές αποφάσεις για τον δεσμό σας. Η ένωση θα είναι επιτυχημένη!

Ταύρος Η Πόρτα

Εσείς που είστε σε διπλές ερωτικές καταστάσεις, μην τραβάτε το σχοινί. Υπάρχουν θέματα που στο τέλος θα πληγώσουν κάποιον που δεν φταίει. Έχετε πάντως επιτυχίες.

 

Δίδυμοι Ο διπλός Κύκλος

Θα χρειαστεί μια προσοχή την ημέρα της Πανσελήνου προσεχώς, έτσι ώστε τα λόγια και οι προθέσεις σας, να μην παρεξηγηθούν. Καλύτερα να περιμένετε να δράσετε λίγο αργότερα.

 

Καρκίνος Ο Άντρας

Η εύνοια του σύμπαντος είναι υπέρ σας, και εσείς θα πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας. Νέα πρόσωπα πάντως θα πολιορκήσουν… το μυαλό σας.

Χαρτομαντεία του Σεβντάλε του Πασά – Έχει αληθινά συναισθήματα για εσένα?

Λέων Το Πουλί

Δεν θα πρέπει να είστε και τόσο καχύποπτοι με αυτά που σας λέει το ταίρι σας. Όλα αυτά πιθανόν και να έχουν να κάνουν με ατυχείς καταστάσεις από το παρελθόν σας.

 

Παρθένος Ο Δρόμος

Όλη η μέρα σας, θα είναι γεμάτη από επικοινωνίες και συναντήσεις με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Οι ελεύθεροι θα ξαφνιαστείτε από τα ιδιαίτερα φλερτ.

 

Ζυγός Η Καρδιά

Μην έχετε μόνιμα την αγωνία και το άγχος, για το που πάει αυτή η σχέση. Ακόμη και το συντροφικό σας έτερο, έχει σημαντικά προβλήματα να λύσει.

Σκορπιός Το Αστέρι

Μέσα στον φιλικό σας περίγυρο, υπάρχουν άτομα που σας ανταγωνίζονται και σας ζηλεύουν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και κάντε καλύτερες επιλογές.

 

Τοξότης Η Γυναίκα

Μην χάνετε τον χρόνο σας με άτομα που δεν δείχνουν τον σεβασμό που απαιτείται στην προσωπικότητα σας. Βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει απόλυτα.

 

Αιγόκερως Το Γράμμα

Αυτός που αγαπάτε, θα ξαναέρθει. Υπάρχουν πολλά που ακόμη δεν ξέρετε. Όλη η εβδομάδα θα κυλήσει μέσα από ενδιαφέρουσες επικοινωνίες.

Υδροχόος Το Χέρι

Δεν θα έχετε  και πολύ πια ελεύθερο χρόνο, καθώς ο νέος έρωτας που έχει μπει στην ζωή σας, επιθυμεί να κάνετε πολλά και σημαντικά βήματα μαζί.

 

Ιχθείς Το Κέρμα

Σας νοιάζει πολύ ακόμη τι κάνει ο πρώην σας. Πιθανόν στα μέσα του νέου ζωδιακού μήνα, να τον δείτε από κοντά. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην χαλάτε την εικόνα σας.