Η τράπουλα του Κάστρου – Λόγια και συναισθήματα θα εκφραστούν

Βραβευμένα MEDIUM δίνουν προβλέψεις ακριβείας για όλα τα αισθηματικά θέματα επανασυνδέσεων και δύσκολων καρμικών δεσμών!

Κριός ΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΑΝΘΗ

Μια εξαιρετική εβδομάδα, που θα καταφέρετε να λύσετε επιτέλους και να προσπεράσετε καταστάσεις που μέχρι τώρα, σας έβαζαν εμπόδιο στην προσωπική σας εξέλιξη. Οι πρώην θα επανασυνδεθούν σχετικά άμεσα και εύκολα.

Ταύρος ΤΟ ΣΙΝΙΑΛΟ

Οι δυναμικές των άστρων, και μέχρι το τέλος του μηνός, θα σας φέρουν μπροστά, σε άτομα και υποθέσεις, που μπορούν να σας βοηθήσουν στα επόμενα σας βήματα. Παλιές αγάπες και εκκρεμή συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Δεν είστε δεκτικοί ακόμη σε μια επανασύνδεση, και αυτό έχει να κάνει με την πονεμένη σας καρδιά. Καλύτερα να εστιάσετε σε σπουδές και εργασιακά. Ωστόσο κάποια μηνύματα θα σας έρθουν.

Καρκίνος Η ΣΕΛΗΝΗ

Μέχρι την νέα σελήνη του μήνα, εσείς θα πρέπει να δώσετε απαντήσεις και εξηγήσεις, σε αυτόν που σας τις έχει ζητήσει. Η θέση σας πια είναι λεπτή.  Όλα μπορούν να εξηγηθούν και να ισορροπήσουν.

Χαρτομαντεία SEMIRAMIS – Προτάσεις επανασύνδεσης από τους πρώην… θα ξαφνιάσουν

Λέων Ο ΚΥΚΛΟΣ

Εσείς που για τους δικούς σας λόγους, κρατάτε τις πόρτες ανοιχτές με το παρελθόν, θα έχετε μια σημαντική είδηση που θα σας φέρει κοντά σε μια επανένωση.

 

Παρθένος ΤΟ ΠΥΡ

Μην θυσιάζετε το πολύτιμο σας χρόνο, σε καταστάσεις που είναι εκ προοιμίου αδιέξοδες. Οι μέρες έχουν και πολλές επαγγελματικές απαιτήσεις.  Ο σύντροφος σας θέλει να σας κάνε προτάσεις για επίσημα βήματα.

Ζυγός ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ

Στον περίγυρο σας, κινούνται… νέα πρόσωπα, που δεν σας αφήνουν αδιάφορους. Μάλλον είναι και η εποχή κατάλληλη για να μπορέσετε να ξεκινήσετε μια σχέση.

Σκορπιός Ο ΓΑΜΟΣ

Μένετε εκτός του αισθηματικού παιχνιδιού, μόνο και μόνο για να μην ξαναχαλάσετε την ησυχία σας. Το σύμπαν και κάποιος φίλος σας, έχουν διαφορετικά σχέδια! Οι ερωτοφιλίες θα αποκαλυφθούν.

 

Τοξότης ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ

Μην παίζετε με τα συναισθήματα των άλλων. Υπάρχουν άτομα που έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους, για εσάς… αλλά και εσείς θα πρέπει να κάνετε μια τελική επιλογή.

Αιγόκερως ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Το μυαλό σας είναι μπερδεμένο, με αυτά που σας λέει κάποιος. Από την μια λαμβάνετε μια ρομαντική διάθεση και μετά τίποτα. Μην δώστε σε όλο αυτό πολλές ευκαιρίες ακόμη.

 

Υδροχόος ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ

Είστε μέσα σε πολλά  επικοινωνιακά σκιρτήματα και διλήμματα, που σας έχουν φτιάξει την διάθεση, αλλά είστε μόνοι στην πραγματικότητα. Η νέα εβδομάδα, έχει καλές εκπλήξεις.

Ιχθείς ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ

Κάποια χρήματα και ηθική ανταμοιβή, σας περιμένει προσεχώς. Όλα αυτά δεν χρειάζεται ακόμη να τα ξέρει κανείς. Κρατήστε γενικότερα χαμηλούς τόνους. Το παρελθόν θέλει να σας εξηγήσει κάτι….και για αυτόν τον λόγο πλησιάζει.