Σμυρνέικη Χαρτομαντεία και οι πρώην θα επανασυνδεθούν νωρίς τον Μάιο

Αν θέλεις να μάθεις πότε θα επιστρέψει ο σύντροφος σου – αυτός που αγαπάς, τότε ρώτα την κορυφαία Χαρτομάντησσα κ. ΚΑΡΜΕΝ..: 875 -500 -0353. Εδώ και 4 Δεκαετίες λέει το χαρτί και η επιτυχία της είναι στο 100%. Δεκάδες προβλέψεις καθημερινά και άλλες τόσες επανενώσεις…μιλούν για την μαντική της ικανότητα.

Προβλέψεις Μαΐου:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ 

Κριός Ο ΗΛΙΟΣ

Οι παρέες σας είναι κάθετοι για τις προσωπικές σας επιλογές. Αυτό θα πρέπει να σας κάνει να σκεφτείτε μήπως τελικά έχετε κάνει κάτι λάθος. Οι μέρες έχουν τροποποιήσεις. Οι επανασυνδέσεις σας αφορούν άμεσα.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Λέων ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ

Άμεσα θα έχετε τις προτάσεις του συντρόφου σας, για όλα αυτά που έχετε συμφωνήσει να γίνουν τις προσεχείς εβδομάδες. Μερικοί από εσάς, θα φτάσουν και σε έναν γάμο.

Αστρολογική Τύχη: ***** 

Τοξότης Η ΑΛΥΣΙΔΑ

Είστε φορτωμένοι με ένα σωρό θέματα στην δουλειά αλλά και στον προσωπικό σας τομέα. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του ζωδιακού μήνα, θα φέρουν σίγουρα λύσεις. Οι παλιοί σύντροφοι θα έχουν δεύτερες ευκαιρίες.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 

Ταύρος ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

Υπάρχει γενικότερα μέσα στην σχέση σας, ένα δύσκολο επικοινωνιακό κλίμα, που θα πρέπει να ισορροπήσετε. Ίσως και να φταίνε τα οικονομικά σας σκαμπανεβάσματα. Από τα μέσα του Μαΐου όλα θα καλυτερέψουν!

Αστρολογική Τύχη: ****/* 

Παρθένος Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Η κατάσταση με τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα βελτιωθεί, και αυτό θα σας ενώσει πολύ περισσότερο σαν ζευγάρι. Οι ελεύθεροι θα έχετε ειδήσεις από τα παλιά.

Αστρολογική Τύχη: *****

Η μαντική τράπουλα του Βασιλιά μιλάει για άμεσες επιστροφές πρώην συντρόφων. Οι μπερδεμένες ιστορίες τώρα σταματούν

Αιγόκερως Η ΠΕΔΙΑΔΑ

Μπορεί ο πρώην σας, να κάνει τις προσπάθειες του, για να είστε και πάλι μαζί, αλλά τελικώς αυτό δεν φαίνεται ότι σας αγγίζει. Οι ορίζοντες σας είναι ήδη αλλού!

Αστρολογική Τύχη: ***/** 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ 

Δίδυμοι Ο ΒΟΡΡΑΣ

Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, είναι και αυτές που σας κάνουν να θέλετε να πάτε την συνολική σας ζωή, σε ένα άλλο επίπεδο. Οι ελεύθεροι στον φιλικό σας κύκλο θα βρείτε και τον νέο σας σύντροφο.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ζυγός ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Χρειάζεται άμεσα να τακτοποιήσετε κάποιες από τις εκκρεμότητες σας, που δεν σας αφήνουν να κάνετε τα βήματα που τόσο καιρό έχετε προγραμματίσει. Ο παλιός έρωτα σας επιθυμεί να σας ξαναμιλήσει.

Αστρολογική Τύχη: ***** 

Υδροχόος ΤΟ ΔΟΞΑΡΙ

Οι φίλοι σας είναι σημαντικοί, αλλά κάποιες στιγμές δεν θα πρέπει να εμπλέκονται και τόσο βαθιά, μέσα στην προσωπική σας ζωή. Μην ανοίγετε λοιπόν παράθυρα. Ο πρώην σας έχει διάθεση άμεσης επανασύνδεσης!

Αστρολογική Τύχη: *****

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ 

Καρκίνος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είναι μια έντονη περίοδος για εσάς, όπου και πολλά από τα πρακτικά σας προβλήματα θα τα λήξετε.  Σε δεύτερο τόνο, οργανώστε καλύτερα την προσωπική σας ζωή. Οι επανασυνδέσεις σας αφορούν.

Αστρολογική Τύχη: ***/** 

Σκορπιός Η ΕΥΝΟΙΑ

Αυτήν την εποχή, είστε στην πιο δημοφιλή σας φάση. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά και αυτά να έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Οι έρωτες θα σας αναζητήσουν.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ιχθείς ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ

Μην μένετε μόνο στις σκέψεις του παρελθόντος. Ήδη σας συμβαίνουν πολλά και θετικά γεγονότα, που πρέπει να αξιολογήσετε και να καλλιεργήσετε. Προτάσεις έρχονται από εκεί που δεν το φαντάζεστε.

Αστρολογική Τύχη: ***/**