Η τράπουλα του Μαχαραγιά – Εκπλήξεις για παλιούς και νέους συντρόφους

Προβλέψεις από την καλύτερη Χαρτομάντησσα κ. ΒΙΟΛΕΤΤΑ / Καρμική Χαρτομαντεία…875-500-0353 . Οι σπάνιες τράπουλες από την Περσία, δίνουν  οριστικές προβλέψεις για το επόμενο διάστημα ειδικά για θέματα αισθηματικά/επανασυνδέσεις αλλά και πρώην καρμικούς συντρόφους.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ:

Κριός  ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ

Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που σας έχουν βάλει στο αισθηματικό τους στόχαστρο. Από τις αρχές του Αυγούστου… θα έχετε νέα τους και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Ίσως και κάποιες επανασυνδέσεις, να κάνουν την εμφάνιση τους.

Ταύρος Ο ΚΑΡΠΟΣ

Από αύριο θα έχετε μια σειρά από καλές επικοινωνίες, που θα σας ανανεώσουν. Παλιοί και νέοι φίλοι σας, θέλουν να σας δουν και να ανταλλάξετε σκέψεις και προτάσεις κοινής πια  ζωής…με αυτόν που αγαπάτε.   Οι πρώην σύντροφοι θα επανασυνδεθούν άμεσα.

Δίδυμοι ΤΑ ΑΝΘΗ

Δεν είστε και στην καλύτερη σας φάση, καθώς το συντροφικό σας έτερο είναι πιεσμένο και από το παρελθόν του προκειμένου να πάρει μια τελική απόφαση, γύρω από την αισθηματική του ζωή. Όλα τείνουν πάντως να ισορροπήσουν!

Καρκίνος ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ           

Αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικά καλό για εσάς, καθώς χρήμα και νέοι έρωτες θα πέσουν στο μονοπάτι σας. Μέσα από την τεράστια σας εμπειρία, μπορείτε να κάνετε και τις σωστές επιλογές. Εκκρεμότητες σε παλιές σχέσεις, θα έρθουν πίσω για λύσεις.

Λέων ΟΙ ΘΥΡΕΣ

Μην ζορίζετε τον εαυτό σας, για να πάρει αποφάσεις για το μέλλον. Μπορεί το συντροφικό σας έτερο, να  θέλει να πάτε σε μια πιο επίσημη φάση, αλλά όλο αυτό θα πρέπει να περιμένει.

Παρθένος Ο ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν θυμάστε καν, πότε ήταν η τελευταία φορά που είχατε μια ήρεμη και σοβαρή συζήτηση με τον άνθρωπο σας. Έχει χαθεί το καλό κλίμα μέσα στην σχέση σας, και πρέπει να το επαναπροσδιορίσετε.

 

Ζυγός Η ΓΑΙΑ

Δεν θα μείνετε για καιρό ακόμη αισθηματικά μόνοι. Από την έναρξη της εποχής του Λέοντα καινούργια προσωπικότητα από τον κοινωνικό σας κύκλο…και θα σας αναστατώσει.




Σκορπιός Η ΘΑΛΑΣΣΑ

Το ταίρι σας, αυτόν τον καιρό αντιμετωπίζει κάποια πρακτικά – οικονομικά προβλήματα που όμως έχει αρχίσει και επηρεάζουν την σχέση σας. Συζητήστε το. Οι λύσεις θα έρθουν.

 


Τοξότης ΤΟ ΔΩΡΟ

Μην ασχολείστε και τόσο πολύ με το τι λένε οι τρίτοι, για την όποια προσωπική σας ζωή. Εσείς μόνο γνωρίζετε τι πρέπει να γίνει… και προς αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθείτε.

Αιγόκερως ΤΟ ΑΛΟΓΟ

Έχετε μεταμορφωθεί σε μια δύσκολη τελικά εκδοχή του εαυτού σας, που σας κάνει να θέλετε να απομονωθείτε από όλους και όλα. Σίγουρα αυτός κάποιος γνωστός, σας δεν θα το λάβει υπ΄όψιν του. Μια νέα σχέση έρχεται.

 


Υδροχόος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Δεν είστε και τόσο προσεχτικοί, με τις επιλογές σας στον αισθηματικό τομέα, και για ακόμη μια φορά έχετε καταλήξει στο να είστε μόνοι και πληγωμένοι. Κοιτάξτε και τα οικονομικά σας.

Ιχθείς ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Δεν υπάρχει για εσάς η μετριότητα στην  αισθηματική σας ζωή. Έχετε πάρει κάποιες τελικές αποφάσεις1 και το μόνο σίγουρο είναι ότι πια δεν θα βάλετε νερό στο κρασί σας! Το ταίρι σας, τελικά θα σας εκπλήξει ευχάριστα!