Η μαντική τράπουλα του Βασιλιά – Προτάσεις για επανασύνδεση ή και γάμο για μερικά ζώδια

Προβλέψεις από το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ κ Βλαβιανή …: 875-876-8026. Σπάνιες Σμυρνέικες τράπουλες καταστρώνονται πολλάκις και σε κάθε τηλεφώνημα και μέχρι η απάντηση να φανεί. Προβλέψεις για δύσκολες επανασυνδέσεις και καρμικούς εραστές, δίνουν απαντήσεις, λύσεις μέχρι και ημερομηνίες των γεγονότων. Μάθε τώρα για αυτόν που αγαπάς. Αν θα είστε ξανά μαζί, γιατί είναι τόσο δύσκολη η συμπεριφορά του αλλά και αν έχετε κοινό μέλλον. Όλα τα συναισθήματα αποκαλύπτονται με λεπτομέρεια. Μιλήστε με την κ. ΒΛΑΒΙΑΝΗ καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα.


Μαρτυρίες πελατών για τις υπηρεσίες του Τηλεφωνικού μας Κέντρου…875-876-8026.Ανοιχτή γραμμή προβλέψεων όλο το 24ωρο ⇓⇓⇓

Νικολέττα 1971 + Γιάννης Λ. 1979

Μίλησα πριν 3 εβδομάδες με την κ. ΒΛΑΒΙΑΝΗ. Είναι πολλή σοβαρή κυρία και γρήγορη στην πρόβλεψη της με αισθηματική της τράπουλα. Μέσα σε 8-10 λεπτά είχε δει την πορεία με τον σύντροφο μου, ακόμη και την επανασύνδεση που ήρθε εντός της επόμενης εβδομάδας. Σας ευχαριστώ πολύ.

ΖΕΝΙΑ 1980/ Λάκης Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Την ΒΛΑΒΙΑΝΗ την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Ζήτησα μια πρόβλεψη γύρω από ένα μακρόσυρτο χωρισμό…και εκείνη δεν είδε χωρισμό, αλλά ένα μικρό επικοινωνιακό διάλειμμα. Μου είπε χαρακτηριστικά, ότι ο σύντροφος μου θα ξαναέρθει και όχι μόνος για να γίνει η σχέση και πιο επίσημη. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αυτός ήρθε με την ξαδέλφη του που είναι και φίλη μου…στο σπίτι, για να του δώσω μια ευκαιρία ακόμη. Τι να πω…έχω δώσει το τηλέφωνο σας παντού… 875 875 8026.

ΛΕΤΤΑ+ΘΑΝΟΣ ΡΟΔΟΣ

Η Κ. ΒΛΑΒΙΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 10 ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ***** – Σε ένα μόνο τηλεφώνημα είδε τις πρακτικές αλλαγές μέσα στην εργασία μου, το ταξίδι που θα κάνει ο σύντροφος μου, για να με συναντήσει, αλλά και την αγορά ενός εξοχικού που έχουμε στα υπόψιν μας. ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΥΦΗ!

Κατερίνη.Κώστας ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Το ταίρι μου, άκουσε κάποια τρίτα λόγια/κουτσομπολιά και μεταξύ μας, δημιουργήθηκε παγωμάρα αλλά και αποξένωση. Έτυχε να μιλήσω με την κ. ΒΛΑΒΙΑΝΗ. Είναι η καλύτερη Μελλοντολόγος μακράν. Έχω μιλήσει με πολλές του χώρου αστρολογίας και λοιπών…αλλά ήταν η μοναδική που είδε το πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα μας. Μου έδωσε μέχρι και την ημέρα που αυτός θα επιστρέψει και θα ζητήσει επανένωση. ΝΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ.Οι συστάσεις μου για εσάς και το κέντρο σας είναι παντού και σε όλους.

Προβλέψεις για τις επόμενες 2 εβδομάδες: 

Κριός  ΤΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

Όλος ο υπόλοιπος μήνας, θα έχει για εσάς πολλά ζητήματα κυρίως στην αισθηματική σας ζωή, όπου και καλείστε με το χέρι στην καρδιά να επιλύσετε!  Θα τα λύσετε σίγουρα. Οι επανασυνδέσεις οι μόνιμες έρχονται.

Ταύρος ΤΟ ΚΑΡΠΟΦΟΡΟ ΔΕΝΤΡΟ

Με όλα αυτά που έχετε πάνω στους ώμους σας, ίσως και το τελευταίο που να σκέφτεστε να είναι μια νέα ερωτική σχέση. Το σύμπαν δεν ρωτάει… απλά στέλνει ευκαιρίες. Ετοιμαστείτε!


 

Δίδυμοι Η ΤΟΥΛΙΠΑ

Ο πρώην σας έχει μια μόνιμη αγωνία, για το αν έχετε προχωρήσει την ζωή σας πιο κάτω. Πιθανόν και αυτές τις ημέρες να λάβετε κάποιο ιδιαίτερο μήνυμα του. Προσοχή στις κινήσεις σας.

Καρκίνος  ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ

Με την τρέχουσα εποχή… να επηρεάζει το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων εσείς θα βρεθείτε στο επίκεντρο κάποιων ανθρώπων, που θέλουν να σας γνωρίσουν πολύ περισσότερο! Μια παλιά σας αγάπη επιστρέφει.

 

Λέων ΤΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ

Δεν υπάρχουν από την δική σας μεριά, άλλα χρονικά περιθώρια και ευκαιρίες αγάπης. Πάντως ετοιμαστείτε για πολιορκία και πολλές απολογίες, από τον πρώην σας. Οι εκπλήξεις θα είναι τεράστιες.

Παρθένος ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Είστε αποφασισμένοι,  να ξεμπλέξετε μόνιμα την αισθηματική σας ζωή από καταστάσεις και ιστορίες που δεν έχουν πλέον την πορεία που είχατε ονειρευτεί. Οι εξελίξεις θα σας ικανοποιήσουν.

 

Ζυγός   Η ΗΜΕΡΑ

Μπορεί να είστε στο αισθηματικό στόχαστρο κάποιου πρώην σας, αλλά δεν θα πρέπει ακόμη να κάνετε κάποια κίνηση. Από τα μέσα της εβδομάδας, να περιμένετε εκπλήξεις που θα σας δικαιώσουν.

Σκορπιός ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΕΡΜΑ

Πιο σημαντικό αυτήν την εποχή για εσάς, είναι να ορθώσετε τα οικονομικά σας. Σίγουρα όλοι οι γύρω σας θα σας υποστηρίξουν στις δράσεις σας.  Οι έρωτες έρχονται από τον Αύγουστο.

 

Τοξότης ΤΟ 1 ΣΤΑΧΥ

Με την πανσέληνο να συντελείται στον άξονα σας, θα γίνετε σίγουρα το επίκεντρο για πολύ κόσμο. Εσείς που έχετε ήδη δεσμό, κρατήστε αποστάσεις από περιπέτειες!

Αιγόκερως Η ΑΜΜΟΥΔΙΑ

Μπορεί να είστε μόνοι σας καιρό, αλλά αυτό σας έχει κάνει σίγουρα να ψάξετε μέσα σας και να βρείτε, ποια θα είναι τα τέλεια χαρακτηριστικά στον επόμενο σας σύντροφο.  Έρχεται λοιπόν πριν την αλλαγή του μήνα.

 

Υδροχόος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι αισθηματικές προτάσεις και εξομολογήσεις που θα λάβετε από κάποιον γνωστό σας, θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Μέσα στον μήνα, σας περιμένουν και κάποια έκτακτα χρήματα.

Ιχθείς Η ΚΑΡΔΙΑ

Κρατήστε χαμηλό προφίλ, με άτομα που ακόμη δεν ξέρετε τι θέλουν από εσάς. Στην εργασία σας, θα προκύψουν ευχάριστες ειδήσεις για την τσέπη σας!