Αlfa Ανωτέρων Οδηγών – Προβλέψεις απαντήσεις για τις επανασυνδέσεις του Αυγούστου

Προβλέψεις από την χαρισματική κ. Μοίρα Λώγιου/ΜΕΝΤΙΟΥΜ αισθηματικών…: 875-500-0964. Μαντικές τράπουλες ειδικά για αισθηματικές ιστορίες χωρισμού, δύσκολων επανασυνδέσεων αλλά και καρμικών συντρόφων…προβλέπουν τα άμεσα μελλούμενα μέσα από ημερομηνίες αλλά και γεγονότα που θα έρθουν.

 

Μαρτυρίες δεκάδων καθημερινών μας πελατών για τις υπηρεσίες του Τηλεφωνικού μας Κέντρου…875-500-0964. Ανοιχτή γραμμή προβλέψεων όλο το 24ωρο ⇓⇓⇓

Μαργαρίτα 1978 ΑΘΗΝΑ/Σταύρος 1984 ΡΟΔΟΣ

Μια σχέση 7ετίας τελείωσε μέσα από ένα έντονο τηλεφώνημα. Μίλησα με την κ. Μοίρα (875-500-0964) καθώς ήθελα να γνωρίζω αν θα ξαναείμαστε μαζί. Άνοιξε μια Σμυρνέικη τράπουλα και είδε και Κρύσταλλο. Δεν είχε ουσιαστικό χωρισμό, μόνο αυτό το επικοινωνιακό κενό και ότι μέσα σε 3-4 ημέρες αυτός θα έβρισκε μέσα από οικονομική δικαιολογία! Το επόμενο πρωί 7 τα χαράματα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι μου χρωστάει κάποια χρήματα από έναν λογαριασμό που του είχα πληρώσει πριν 7 μήνες. Έτσι κάπως ξεκίνησε η επανασύνδεση. Δεν το πίστευα. Η κ.Μοίρα έχει πολλή μεγάλη γνώση επ’αυτού και ότι άλλο μου είπε έχει ήδη πραγματωθεί. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!

Ματίνα ΚΡΗΤΗ+Νίκος ΑΘΗΝΑ

Η Κ. ΛΩΓΙΟΥ ΜΟΙΡΑ, ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΤΡΑΠΟΥΛΕΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣΜΩΝ+ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΝΥΧΤΑ. ΓΥΡΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΌ 5 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΝΥΧΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ…ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!

Φωτεινή 1980 ΗΠΕΙΡΟΣ &Κώστας 1974 ΑΓΓΛΙΑ

Η σύντροφος μου με χώρισε, για την κολλητή μου! Μια ακόμη ιστορία αγάπης που ξαφνικά έληξε. Κάλεσα την κ. Μοίρα που την έχω δει στην τηλεόραση και οι προβλέψεις της μου έκαναν καλή εντύπωση. Είδε 3 τράπουλες και αστρολογικές συναστρίες. Μου είπε ότι αυτός ήδη το έχει μετανιώσει και σε λίγες ημέρες θα με αναζητήσει και τελικά θα μου κάνει πρόταση αληθινής επανασύνδεσης. Το ίδιο βράδυ ήρθε σπίτι να πάρει κάτι…και εκεί με λίγα λόγια τα ξαναβρήκαμε. Έχω μείνει έκπληκτη και για όλα τα άλλα που μου βρήκε στις κάρτες της. Μέχρι και τα ροζ λουλούδια που μου είχε χαρίσει και τα έχω στο δωμάτιο μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ-875/500/0964

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:


Κριός : Η ασημένια Κουκουβάγια

Για εσάς, θα προκύψουν νέες σχέσεις και ποιοτικά ζευγαρώματα! Είστε σε μια φάση της ζωής σας, που ξέρετε και θέλετε. Επίσης, στην εργασία σας…μην καταπιαστείτε με ανταγωνισμούς.

Ταύρος : Η αντρική Καρδιά

Όλα αυτά που θα σας προτείνει προσεχώς το συντροφικό σας έτερο, θα πρέπει να τα σκεφτείτε διεξοδικά και μέχρι να σας λυθούν όλες οι απορίες. Δεν είστε για επιπολαιότητες εσείς!

Δίδυμοι : Τα 3 Σπαθιά

Τελικές αποφάσεις σκέφτεστε να πάρετε το επόμενο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε κάποια πράματα μέσα στην οικογένεια ή την σχέση σας, να μπουν σε μια ιεραρχία. Οι πρώην σύντροφοι θα ξαναμιλήσουν.

Καρμική τράπουλα SFIGGA – Μια ανάσα πριν κάνουν την εμφάνιση τους οι αισθηματικές επανενώσεις

Καρκίνος : Η γυναικεία Φιγούρα

Από σήμερα και μέχρι να έρθει το νέο ζωδιακό έτος 21/08 εσείς θα χρειαστεί να γίνεται και λίγο πιο κάθετοι και αυστηροί, σε υποθέσεις που συσχετίζονται οικονομικά και  αισθηματικά. Κάποιος που ακόμη σας αγαπάει θα επιστρέψει σε εσάς.

Λέων : Τα Σκαλοπάτια

Πολλά τα μέτωπα που έχετε ανοίξει και ο χρόνος που σας απομένει για τον άνθρωπο σας, είναι τελικά ελάχιστος. Αυτό τώρα θα το λάβετε υπό την μορφή αιτιολογημένου παράπονου!

Παρθένος : Η αντρική Φιγούρα

Θα πρέπει να ελέγξετε περισσότερο την ζήλια και την όποια ανασφάλεια σας. Μάλλον κουβαλάτε ακόμη κάποια κατάλοιπα από το ερωτικό σας παρελθόν, που σας δημιουργούν ανασφάλειες.


Ζυγός : Το Ζευγάρι

Ευτυχώς γύρω σας υπάρχουν άτομα, που θέλουν να σας βοηθήσουν και να σας υποστηρίξουν, σε όλα αυτά που θα κάνετε. Για τους ελεύθερους θα προκύψουν ιδιαίτερες ερωτοφιλίες.

Σκορπιός : Ο Θησαυρός

Καλό θα ήταν απλά να ξεχάσετε και να ξεπεράσετε, όλα αυτά τα τελευταία γεγονότα, που έχουν προκύψει μέσα στον δεσμό σας. Ο άνθρωπος σας, θέλει να κάνετε μια νέα αρχή.

Τοξότης : Οι ροζ Κρίνοι

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που θα μπορέσετε να μιλήσετε και να αποφασίσετε για ένα πιο δεσμευτικό μέλλον. Σίγουρα και τα οικονομικά σας σε όλο αυτό θα σας υποστηρίξουν.

Αιγόκερως : Το Φεγγάρι

Μην χάνετε την ενέργεια και τον χρόνο σας, με άτομα που θέλουν απλά να γεμίσουν την άδεια καθημερινότητα τους. Οι εν σχέση, θα χρειαστεί να βγούν από την ρουτίνα τους.

Υδροχόος :  Ο Κόσμος

Μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, υπάρχουν ακόμη εικόνες από το παρελθόν σας. Από το δεύτερο 15ήμερο του Αυγούστου, ίσως και να έχετε κάποια νέα για επανασύνδεση.

Ιχθείς :  Το Πλοίο

Κάποιος που έχετε καιρό να δείτε και να του μιλήσετε, έχει μέσα στις άμεσες του προθέσεις, να σας αναζητήσει. Όλος ο Αύγουστος, θα φέρει απρόσμενες επανενώσεις.