Ερωτικές προβλέψεις Απριλίου για όλα τα ζώδια

Πρoβλέψεις από την κορυφαία Μελλοντολόγο κ. ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΑΪΛΗ…: 875-876-8385. Τράπουλες και αστρολογικοί χάρτες δίνουν τις τέλειες απαντήσεις προβλέψεις για κάθε δύσκολο παλιό ή νέο αισθηματικό πρόβλημα, χωρισμό και ερωτικό μυστικό.



Προβλέψεις Απριλίουι:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός : Ο ΚΑΡΜΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

Υπάρχουν κάποιες δικές σας αισθηματικές εκκρεμότητες που εντός του Απριλίου, θα καταφέρετε να τις βάλετε σε μια σειρά. Σε όλες τις προσπάθειες σας, ο αγαπημένος σας, σας υποστηρίζει!



 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος : ΟΙ ΔΙΔΥΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ

Μπορεί να υπάρχουν αυτήν την εποχή κάποιες αδυναμίες μέσα στην σχέση σας, αλλά αυτό θα  λυθεί! Εσείς που ακόμη δεν έχει βρει τον άνθρωπο σας, μέσα στην εποχή που, οι εκπλήξεις θα είναι μοιραίες!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι : ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ

Οι αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, σας έχουν ενεργοποιήσει. Αυτό θα σας φέρει και πιο κοντά σε διεξόδους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της καθημερινότητας σας. Οι επαφές με το παρελθόν σας, θα διακοπούν.

Η τράπουλα της Σουλτάνας αποκαλύπτει γιατι και πότε θα γίνουν οι αισθηματικές επανασυνδέσεις

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος : Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΟΣ

Το  μόνο που πραγματικά υπάρχει μέσα στις σκέψεις σας, είναι το επαγγελματικό σας μέλλον. Είναι και ο τρόπος τελικά που θα σας δώσει και τα επιθυμητά πρακτικά αποτελέσματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων : Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Οι σχέσεις σας έχουν πρόβλημα και το νιώθετε. Αυτό που τώρα καλείστε να βελτιώσετε είναι τις εμμονές και τι φοβίες του παρελθόντος. Όλα τα άλλα, τα μπορείτε!



 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος : Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΔΕΣΜΟΣ

Κανείς δεν μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις σας. Επίσης, από την δική σας μεριά, δεν χρειάζεται ότι έχετε μέσα στην καρδιά αλλά και το μυαλό σας, να το ανακοινώσετε στους κύκλους σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός : ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΓΑΜΟΥ

Είστε από τα ζώδια, που υπό  κατάλληλες και ώριμες προϋποθέσεις, μπορείτε να συγχωρέσετε αλλά και να δώσετε ευκαιρίες για μια επανασύνδεση αγάπης.

 



Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός : Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Μέσα στο επόμενο ήμερο θα λάβετε πολλές και θετικές ειδήσεις, για ένα αισθηματικό σας ζήτημα, που έχει μείνει στον πάγο, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι 84 κάρτες του Νερού – Ακριβά τα μυστικά της αγάπης

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης : ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΤΙ

Μαζί με τον άνθρωπο σας, κάνετε ήδη σταθερά και μεγάλα βήματα. Αυτό που έχει τώρα την αξία του, είναι να εστιάσετε και στα οικονομικά – εργασιακά σας, που έχουν πάρει την άγουσα! 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως : Η ΒΑΣΙΛΗΣΣΑ

Ο βασικός σας σκοπός, αυτό το διάστημα είναι να κλείσετε όλες τις πόρτες και τις χαραμάδες, με τα παλιά. Η περίοδος αυτή και όλο το επόμενο διάστημα, σας δίνει δυναμικές για μόνιμες αλλαγές.



 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος : ΤΑ ΡΟΔΙΑ ΑΠΌ ΑΣΗΜΙ

Μπερδεμένα και τα λόγια αλλά και οι σκέψεις σας. Μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από όλα αυτά και να δώσετε στον εαυτό σας χώρο και χρόνο για τις ορθές αποφάσεις .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς : Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ

Πολλά αυτά που θα ακούσετε γύρω σας και μέχρι την νέα σελήνη του μήνα. Εσείς από την μεριά σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους και μη χαθείτε στο παρασκήνιο.