Χαρτομαντεία του Αρραβώνα – Διπλές επιστροφές για κάποια ζώδια

Προβλέψεις για κάθε δυσκολη ιστορία αγάπης από την Αστρολόγο – Μελλοντολόγο κ. ΒΑΛΙΑ…: 875-500-0967. Μάθε μέσα σε λίγα λεπτά τα πάντα για το άτομο που ακόμη αγαπάς.

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

ΚΡΙΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ

Μια μόλις ανάσα πριν  την αλλαγή του μήνα, εσείς είστε οι απόλυτα ευνοημένοι της εποχής, με δώρα και ανταλλάγματα να σας έρχονται σε αφθονία. Πιθανές και οι ξαφνικές επανασυνδέσεις για κάποιους που έχουν χαθεί μέσα στην παρατεταμένη τους μοναξιά.



ΤΑΥΡΟΣ ΤΟ ΨΗΛΟ ΔΕΝΤΡΟ

Είστε οι επόμενοι αποδέκτες του Ήλιου και οι πιο τυχεροί. Υπάρχουν τώρα, πολλά μέσα στις σκέψεις σας, για αυτά που θέλετε να κάνετε σε εργασία αλλά και προσωπική ζωή. Τώρα, είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να τα βάλετε στην απόλυτη τους εφαρμογή!

Η τράπουλα του Μαχαραγιά – Δεσμεύσεις και γάμοι πλησιάζουν



ΔΙΔΥΜΟΙ Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ

Είστε απόλυτα ξεκάθαροι με το συντροφικό σας έτερο, καθώς ότι σας ενοχλεί το έχετε πει. Είναι μια πολλή καλή εποχή, που μπορείτε κάθε θέμα σας να το βάλετε στην σειρά του και αυτό από τον νέο μήνα. Κάποια ζητήματα μέσα στην εργασία σας, θα λάβουν λύση και εσείς θα δικαιωθείτε τα μέγιστα… λίαν συντόμως.

Χαρτομαντεία του Ριζικού – Ποια 4 ζώδια έχουν δυνατότητα άμεσης επανένωσης χωρίες άλλες καθυστερήσεις?

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μπορεί να έχετε μείνει πολύ καιρό μόνοι σας αισθηματικά, ή ακόμη να μην έχετε τελείως ξεπεράσει το παρελθόν σας, αλλά αυτό μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου θα σβήσει. Πολύ καλά νέα έρχονται και σας διορθώνουν συνολικά την διάθεση.

ΛΕΩΝ ΤΑ ΠΡΑΣΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ

Πολλά αυτά που θέλει να σας ανακοινώσει το συντροφικό σας έτερο. Είναι μια θετική εποχή για το ζώδιο σας, όπου θα καταφέρετε να βρείτε διεξόδους σε πολλά ζητήματα που ίσως και να έχουν τις βαθιές τους ρίζες στο παρελθόν σας. Κάποια χρήματα που αναμένετε, πλησιάζουν.



 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΟΙ ΔΙΔΥΜΕΣ ΠΕΤΡΕΣ

Με τον Κυβερνήτη σας προσεχώς σε ορθή φορά, εσείς θα πρέπει να είστε διπλά προσεχτικοί σε όλα αυτά που σχεδιάζετε. Μέσα στα καλά της περιόδου αυτής, είναι και οι πιθανές συμφιλιώσεις παλιών γνώριμων ή και ακόμη πρώην συντρόφων.



 

ΖΥΓΟΣ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΗΛΟ

Είστε έτοιμοι για σοβαρές και μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Σε ότι και να κάνετε θα υπάρξει θερμή ανταπόκριση αλλά και βοήθεια από τον άνθρωπο σας. Στην εργασία σας, θα σας προταθούν νέες συνεργασίες αλλά και ζητήματα που μπορείτε να διαχειριστείτε επαρκώς.

 

 



ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ

Μια εβδομάδα γεμάτη από περιπλοκότητες που όμως στο τέλος θα λήξουν υπέρ σας. Εσείς καλείστε να ανεβάσετε τους αποτελεσματικούς σας ρυθμούς και να βρείτε λύσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Εσείς που έχετε χωρίσει, έχει πια έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να πάτε πιο κάτω, σε νέες διαδρομές.

Η τράπουλα του Κρόνου – Οι αγάπες οι καρμικές θα ξανα-έρθουν

ΤΟΞΟΤΗΣ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Μπορείτε σίγουρα και καλύτερα. Με τον Ήλιο  ήδη να τρέχει στον Ταύρο, εσείς θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά σε καταστάσεις και συμβατά άτομα, που θέλουν αληθινά να σας βοηθήσουν σε όλα αυτά που έχετε στα όνειρα σας. Οι ερωτοφιλίες πλέον θα γίνουν ποιοτικές σχέσεις.



 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  Ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ

Δεν είστε έτοιμοι για τα επόμενα μεγάλα βήματα που θέλει να κάνει το συντροφικό σας έτερο. Αυτό όμως στο τώρα, είναι και κάτι που θα πρέπει να το εκφράσετε για να αποφύγετε και τις τυχόν παρεξηγήσεις. Από τα τέλη του Απριλίου θα έχετε και κάποιες καλές οικονομικές ειδήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ

Μπορεί οι περισσότεροι του ζωδίου σας να είναι μόνοι, αλλά είναι και κάτι που σίγουρα το αποζητάτε. Αυτό σαν μόνιμο όμως σκηνικό αλλάζει μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Νέες γνωριμίες αλλά και ενδιαφέρουσες προτάσεις θα σας τραβήξουν εκ νέου το προσωπικό σας ενδιαφέρον.

ΙΧΘΥΕΣ Η ΣΗΜΑΙΑ

Έχει πια έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να λήξετε καταστάσεις, που πια δεν είναι τόσο συμβατές με την δική σας λογική αλλά και συναισθηματική αντίληψη. Μέσα στα καλά της περιόδου του Ταύρου, να αναμένετε και κάποια αλλαγή θετική στα επαγγελματικά σας, που έχουν άνοδο.