Κλασσική Χαρτομαντεία – Οι επανασυνδέσεις αφορούν όλα τα ζώδια

Κριός Το Έξι Καρό

Χρήματα και γενικότερα καλές οικονομικές ειδήσεις, να περιμένετε από το 2ο δεκαήμερο του Ιουλίου. Σίγουρα αυτό δεν χρειάζεται να το ξέρουν όλοι. Μια παλιά σας αγάπη, θέλει να σας ξαναπλησιάσει.

Ταύρος Το Οχτώ Σπαθί

Επισκέψεις θα έχετε, από το παρελθόν σας… που δεν πάει το μυαλό σας. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι, πιθανόν και να μπείτε σε διαδικασίες και σκέψεις, για επανασύνδεση.

Δίδυμοι Το Τρία Κούπα

Ο σύντροφος σας, έχει αρχίσει να μιλάει για το κοινό σας μέλλον, μέσα από μια πιο επίσημη δέσμευση. Εσείς που ακόμη δεν είστε σε τέτοια φάση, καλύτερα να δηλώσετε άμεσα τις προθέσεις σας.

Χαρτομαντεία LENORMAND – Δώρα αγάπης από το πρόσφατο παρελθόν

Καρκίνος Το Εφτά Καρό

Έχετε πάρει την τελική απόφαση, να κλείσετε ένα ερωτικό κύκλο, που πια δεν σας προσφέρει, αυτό που σας είχε υποσχεθεί. Κάπως έτσι θα λυτρωθείτε από την απογοητευτική αναμονή.

Λέων Το Εννέα Σπαθί

Στην εργασία σας, υπάρχουν διάφορα σχόλια και καταστάσεις, που έμμεσα σας ακουμπούν. Στον ερωτικό τομέα, θα έχετε μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση που θα σας γοητεύσει.

Παρθένος Το Τέσσερα Μπαστούνι

Κοιτάξτε πιο προσεχτικά και αναλυτικά την  δουλειά και την οικονομική σας ροή. Δεν είναι και η πιο κατάλληλη εποχή για έκτακτα έξοδα και υπερβολές.

Ζυγός Το Δέκα Καρό

Από την σκέψη σας δεν έχει φύγει ο πρώην σας. Αυτό είναι όμως και κάτι που σας εμποδίζει πρακτικά να πάτε πιο κάτω με ένα νέο ταίρι. Αυτό μέσα στον Αύγουστο…θα αλλάξει.

Σκορπιός Το Δέκα Κούπα

Μέσα στην καρδιά σας, υπάρχουν φοβίες και ανασφάλειες για την πορεία του δεσμού σας. Σίγουρα κάπως ανάλογα σκέφτεται και ο σύντροφος σας που θέλει να σας μιλήσει….για θετικές αλλαγές.

Τοξότης Το Πέντε Κούπα

Έχετε αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο επανένωσης με τα παλιά. Ήδη μέσα στην καθημερινότητα σας, έχουν εισβάλει νέα άτομα, που θα σας φτιάξουν την διάθεση. Εκπλήξεις πολλές!

Αιγόκερως Το Τρία Καρό

Πρέπει να κάνετε κάποιες πιο σφαιρικές συζητήσεις με τον σύντροφο σας, και ειδικά για τα οικονομικά σας, που είναι δύσκολα καιρό τώρα. Όλα πάντως βελτιώνονται.

Υδροχόος Το Έξι Σπαθί

Ερωτοφιλίες και μπερδεμένες καταστάσεις… δεν σας γοητεύουν. Προτιμείστε να μείνετε μόνοι σας, παρά να μπλέξετε κάπου χωρίς ποιοτικό μέλλον.

Ιχθείς Το Τέσσερα Μπαστούνι

Ετοιμαστείτε για ανεπανάληπτες αλλαγές, στην αισθηματική σας ζωή. Ο αγαπημένος σας, κλείνει επιτέλους τις πόρτες με το παρελθόν και εστιάζει μόνο σε εσάς.