Χαρτομαντεία SIBYLLA – Ερωτικές εξομολογήσεις στα προσεχώς

 Αισθηματικές προβλέψεις μέχρι τέλος Ιουλίου:

 

Κριός ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΟΔΟ

Ανοίξτε τα μάτια σας. Εσείς που είστε τόσο καιρό εργένηδες έχετε την εύνοια της Αφροδίτης για να βρείτε μια νέα αγάπη, που θα σας ανανεώσει σε κάθε επίπεδο.

Ερωτική Τύχη: 8/10

Ταύρος ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

Δεν θέλετε να αφήσετε χρόνο και χώρο για τρίτα σχόλια! Μιλήστε με τον άνθρωπο σας, και πάρτε τις αποφάσεις σας. Οι λύσεις έρχονται και στην εργασιακή σας ζωή.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Δίδυμοι Η ΣΤΕΨΗ

Το έτερον σας ήμισυ σας σέβεται και σας αγαπάει υπερβολικά. Μέσα στην δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου… θα μιλήσετε για γάμο ακόμη και για οικογένεια.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Καρκίνος  ΟΙ 3 ΔΡΟΜΟΙ               

Αδιαφορήστε για τα παλιά και τα ξεπερασμένα. Υπάρχει μια αλλαγή στην ροή των σκέψεων και των συναισθημάτων σας, που θα φέρει γύρω σας ενδιαφέρουσες επαφές.

Ερωτική Τύχη: 9/10

Η ΤΑΡΩ τράπουλα του Βασιλιά – Η μοίρα δεν κάνει ποτέ λάθος

Λέων ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

Τα πάθη ανάβουν με την νέα γνωριμία που υπάρχει στην ζωή σας. Οι σκέψεις θα φέρουν και προτάσεις για συγκατοίκηση και ίσως και γάμο!

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Παρθένος Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Είστε αποφασισμένοι, να πάτε τις συζητήσεις σε πιο σοβαρές προτάσεις μέσα στον δεσμό σας. Κοιτάξτε και τα επαγγελματικά σας περισσότερο.

Ερωτική Τύχη: 9/10

Ζυγός ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ

Υπάρχουν άτομα που ζητούν να σας γνωρίσουν σε πιο προσωπικό επίπεδο. Οι έρωτες και τα συναισθήματα… σας έχουν κουράσει υπερβολικά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Σκορπιός ΟΙ ΔΙΔΥΜΕΣ ΦΛΟΓΕΣ

Περιμένετε κάποιον – κάτι! Μέσα στην καινούργια εβδομάδα 11/07 θα μιλήσετε με το πρόσωπο που σας αφορά… θα σας πλησιάσει έμμεσα και διπλωματικά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Τοξότης ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΣΤΡΟ

Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες έχουν φέρει καινούργια πρόσωπα στην ζωή σας. Πιθανόν και μια ιδιότυπη ερωτοφιλία να ξεκινήσει άμεσα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Αιγόκερως Ο ΟΥΡΑΝΟΣ

Η τύχη στα οικονομικά – εργασιακά είναι με το μέρος  σας, και σας προσφέρει φήμη και επιτυχίες. Κοιτάξτε αυτήν την φορά πως θα τα τρέξετε όλα αυτά προς όφελος σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Υδροχόος Η ΑΝΑΤΟΛΗ

Είστε η μεγάλη αγάπη κάποιου που αποζητά αυτό το διάστημα να σας δει και να σας μιλήσει με αλήθειες και επιχειρήματα. Ακούστε και μετά δώστε τις δικές σας απαντήσεις.

Ερωτική Τύχη:8/10

 

Ιχθείς ΤΟ ΟΝΟΜΑ

Μόνο θετικές είναι οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα μέσα στην σχέση σας! Ίσως να περάσατε μια κρίση, αλλά όλο αυτό πια έχει μόνιμα προσπεραστεί.

Ερωτική Τύχη: 8/10