Τσιγγάνικη Κατάστρωση μόνο για Ερωτευμένους

Ερωτικές προβλέψεις από την κ. ΒΗΣΣΑΡΙΑ / Μελλοντολόγο Χαρτομαντείας ….: 875-876-8385

Κριός ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Όσα έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, και σας έχουν δυσαρεστήσει, θα πρέπει τώρα να τα αναφέρετε στον άνθρωπο σας, για να τα διευθετήσει.

Ταύρος ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Χρήματα και οικονομική γενικότερα εύνοια θα φέρει η νέα εβδομάδα 01/08. Σίγουρα είναι και κάτι που θα ενισχύσει και την ερωτική σας διάθεση.

 

Δίδυμοι ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Αφού μπορείτε να είστε μόνοι σας, τότε μην χαλάτε την εικόνα σας με το να ρωτάτε από περιέργεια για τον πρώην σας. Μπορεί αυτός να το μεταφράζει διαφορετικά!

 

Καρκίνος ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Ο μήνας συνεχίζεται θετικά και αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει ένα βήματα – προβάδισμα, σε όλα αυτά που θέλετε άμεσα να ολοκληρώσετε.

Χαρτομαντεία της Αυτοκράτειρας και οι επιστροφές θα φέρουν επανασυνδέσεις!

Λέων  ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Στους επαγγελματικούς σας κύκλους, έχετε βρει αρκετά ενδιαφέροντα άτομα… που σε μελλούμενους χρόνους πιθανόν και να γίνουν καλοί σας φίλοι.

 

Παρθένος ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Είστε ανάμεσα σε πολλές ερωτικές επιλογές και αυτό τώρα σας κάνει να θέλετε να πάρετε και μια τελική απόφαση, για το μέλλον σας. Μιλήστε άμεσα.

Ζυγός ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, είναι απλά σταματημένα. Το μόνο που μπορείτε τώρα να κάνετε, είναι να δώσετε χρόνο για να δείτε τι πρέπει να γίνει.

 

Σκορπιός ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Με τον σύντροφο σας, θα είστε πολύ καλύτερα στην πορεία αυτού του μήνα. Ίσως και μια μικρή ανανέωση να σας έφερνε πιο κοντά… σε όλα τα επίπεδα.

 

Τοξότης ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Όλα αυτά που έχει σκεφτεί το συντροφικό σας έτερο, θα τα κάνει πράξεις. Είστε από τα ζώδια που μέσα στον Αύγουστο… θα συζητήσετε για γάμο.

Αιγόκερως ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Είστε μόνοι σας οι περισσότεροι Αιγόκεροι, και το απολαμβάνετε. Υπάρχουν άτομα που χρειάζονται την βοήθεια σας. Ένας έρωτας θα σας κυκλώσει.

 

Υδροχόος ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Με όλα αυτά τα καλά αστρολογικά να σας βάζουν στη πρώτη γραμμή, εσείς θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις κυρίως σε κάποιες παλιές οικονομικές υποχρεώσεις.

Ιχθείς ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Όλα αυτά που λέτε και υπόσχεστε σε αυτόν που έχετε στην καρδιά σας, ακόμη δεν έχουν υλοποιηθεί. Είναι και κάτι που όμως το περιμένει η άλλη πλευρά.

Μαρτυρίες πελατών για τις υπηρεσίες του Τηλεφωνικού μας Κέντρου…875-876-8385

-Ζένια/Δήμος-1970

Είναι η πολλοστή φορά που χωρίζει ο σύντροφος μου και με άσχημο τρόπο. Μίλησα με την κ. ΒΗΣΣΑΡΙΑ, και η πρόβλεψη της ( μου άνοιξε 3 τράπουλες) όχι μόνο μίλησε για επανασύνδεση μέσα στα επόμενα 24ωρα, αλλά και σημαντικές αλλαγές που θα έρθουν από εκείνον μαζί με επεξηγήσεις, για όλα αυτά τα κακώς κείμενα που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες. Όντως μέσα σε 48 ώρες αυτός επικοινώνησε και μέσα από λόγια ζήλιας και παθολογικής του αγάπης αληθινής για εμένα, μου ζήτησε συγνώμη. Κ. Βησσαρία είστε απλά η καλύτερη!

-Καίτη+Στέφανος ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Μια παλιά μου γνωριμία ήρθε μέσα από διπλωματικούς τρόπους και πάλι στην καθημερινότητα μου. Ξαφνικά βρέθηκα σε μια παράλληλη διαδρομή και σκέψη, που όμως πια έχει αρχίσει και με προβληματίζει καθώς και η άλλη πλευρά, δεν είχε ξεκάθαρο παρόν ακόμη. Μίλησα με την κ. Βησσαρία πριν 2 μήνες…και μου είπε ότι τελικά ένας θα είναι αυτός που θα κερδίσει την καρδιά μου, και μέσα στο επόμενο διάστημα όλο αυτόν, θα μου αποδειχθεί περίτρανα. Τελικώς, αυτή η παλιά και ανομολόγητη αγάπη, έφτασε στην ολοκλήρωση της και τώρα ήδη έχουμε αρραβωνιαστεί…και έχουμε ξεπεράσει όλα τα τρίτα ζητήματα. Οι προβλέψεις ήταν απόλυτα ειλικρινείς και σωστές και η κ ΒΗΣΣΑΡΙΑ, έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου της Μελλοντολογίας και της Μεταφυσικής.