Καρμική Χαρτομαντεία NOSTRUM – Προβλέψεις για τις επανενώσεις των πρώην ταιριών / φίλων

Προβλέψεις επανασυνδέσεων από την κ. Μελίνα / MEDIUM καρμικών σχέσεων…: 875-876-8550

Κριός Ο ΙΠΠΕΑΣ

Ότι και να κάνετε…θα έχει επιτυχία! Πιθανόν και να πρέπει να σκεφτείτε όμως διπλά, που θα πάτε και με ποιον. Επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα, είναι στο χέρι σας μόνο.

Ταύρος ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΑΝΘΗ

Κάποιες στιγμές χάνετε την ισορροπία σας, με όλα αυτά που συμβαίνουν σε κάποιους τομείς της ζωής σας. Από τον νέο ζωδιακό μήνα -22/11, βοήθεια και χρήμα στα χέρια σας.

 

Δίδυμοι  Ο ΑΝΤΡΑΣ ~ 55+

Υπάρχουν πολλά ακόμη που θέλετε να μάθετε για τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί.  Επί του παρόντος δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω, από συζητήσεις και σχέδια.

     

 Καρκίνος ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Είστε κάτω από τις πιο ισχυρές αστρολογικές όψεις, όπου θα έχετε τις ευκαιρίες και τις ευκολίες, για να μπορέσετε να λήξετε προβλήματα και υποχρεώσεις, αισθηματικού τύπου.

Λέων Ο ΗΛΙΟΣ

Όποιες αποφάσεις και να πάρετε αυτό το χρονικό διάστημα, τις προσεχείς εβδομάδες θα έρθουν έτσι τα πράματα όπου και θα χρειαστεί να τις αλλάξετε.

 

Παρθένος Η ΚΑΡΔΙΑ

Ερωτικές εξομολογήσεις έρχονται από το άτομο που αγαπάτε. Μπορεί να μην έχετε καταφέρει ακόμη πολλά, αλλά από το επόμενο διάστημα, θα είστε κανονικό ζευγάρι.

 

Ζυγός Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι εξηγήσεις και οι αιτιολογίες που θα σας δώσει, το συντροφικό σας έτερο, σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν!  Είστε από τα ζώδια που θα οδηγηθείτε άμεσα σε δεσμεύσεις.

Σκορπιός  ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΙΒΛΙΟ

Όσα και να έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον αγαπημένο σας, δεν χρειάζεται να σας στεναχωρούν. Είναι θέμα ημερών να είστε εκ νέου μαζί και καλά!

 

Τοξότης  Ο ΔΡΟΜΟΣ

Τα οικονομικά – εργασιακά σας, έχουν γίνει για εσάς μεγάλη πρόκληση. Αυτό σίγουρα θα φέρει στο  μονοπάτι σας νέους ανθρώπους αλλά και μια μεγάλη – ποιοτική αγάπη!

Αιγόκερως Η ΛΙΜΝΗ

Μια ιδιαίτερη ερωτοφιλία, θα σας κάνει τεράστιες αποκαλύψεις. Θα βρεθείτε σίγουρα πάνω σε μεγάλα διλήμματα όπου και θα χρειαστεί να δώσετε τις τελικές απαντήσεις.

 

Υδροχόος   Η ΣΚΕΠΗ

Οι φίλοι και οι γνώριμοι σας, θα γίνουν η επικοινωνιακή γέφυρα για να μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο που έχετε κρυφά ερωτευτεί.

Ιχθείς ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Παλιά συναισθήματα και ιστορίες, έρχονται και σας αναστατώνουν. Από τις επόμενες ημέρες κιόλας του Νοεμβρίου… θα έχετε προτάσεις που δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ:

Η ΜΙΡΕΝ είναι κοντά μας. Κορυφαίο ΜΕΝΤΙΟΥΜ του εξωτερικού…που βρίσκεται για λίγο στην Ευρώπη, στην Ελλάδα. Οι προβλέψεις της ανήκουν στις κορυφαίες του κόσμου. Την συμβουλεύονται Celebrities και Κοσμικοί, κυρίως για τα αισθηματικά τους ζητήματα.

Από το πρώτο κιόλλας λεπτό, μπορεί να καταλάβει μέσα από το χάρισμα της, αν υπάρχει μέλλον ή λύση, στο πρόβλημα που έχεις με την αισθηματική σου ζωή. Οι προβλέψεις της είναι χρονικά τοποθετημένες και οι λεπτομέρειες για τα μελλούμενα, θα σε εκπλήξουν.

Η σπουδαία Χαρτομάντης με ενορατικές δυναμικές κ Μελίνα μαζί με τους Συνεργάτες της είναι κοντά σας!

Με 3 δεκαετίες εμπειρίας και ατελείωτης μαντικής γνώσης…δίνει τις καλύτερες και πιο έγκυρες προβλέψεις σε αισθηματικά, επανασυνδέσεις με γεγονότα και χρόνο.

Χιλιάδες πελάτες ζητούν την βοήθεια της. Διάβασε τι λένε για αυτήν…↓

Σοφία-Μιχάλης΄69

Μόνο μια φορά χρειάστηκε να μιλήσω με την κ. Μελίνα…και ήταν αρκετή! Οι απαντήσεις της με ενθουσίασαν, καθότι μου είπε πράματα για το πρόσωπο που αγαπώ, που ούτε καν τα γνώριζα. Οι ημερομηνίες που μου έδωσε για την επανασύνδεση μου, ήταν στο 100% ακριβείς. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Φανή/Κωσταντίνος – ΧΙΟΣ

Ένας ακόμη χωρισμός με έκανε να την ψάξω, καθώς και η ξαδέλφη μου, μιλάει μαζί της και έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένη. Μου πρόβλεψε την εβδομάδα που ο πρώην μου, θα με αναζητούσε αλλά και μέχρι την χρονιά που θα παντρευτούμε. Όλα ήδη μου έχουν συμβεί. Μου άνοιξε μέσα σε 15 λεπτά, 3 τράπουλες και μου διάβασε όλα τα μελλούμενα. Την ευχαριστώ από καρδιάς.