Χαρτομαντεία SIBYLLA – Ερωτοφιλίες επιτέλους θα γίνουν μόνιμες σχέσεις

Προβλέψεις από την κ. Μάγδα / Γνωστή από την TV σε Αθήνα και Επαρχία …: 875-876-8372

Κριός ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΙ

Μέσα στις τελευταίες ημέρες του Σκορπιού θα μπορέσετε να βρείτε τον τρόπο, που θα ξεκλειδώσει την δύσκολη καρδιά, αυτού που αγαπάτε!

Ταύρος ΟΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ

Οι επικοινωνίες που έχετε με κάποιον από το περιβάλλον σας, έχει δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα… που έχει ρομαντικές αποχρώσεις.

 

Δίδυμοι Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Κρατήστε χαμηλά τους τόνους αυτήν την εποχή, και θα διαπιστώσετε ότι όλα μπορείτε εσείς να τα καταφέρετε. Ακόμη και την σχέση σας, να την φέρετε σε μια ισορροπία.

Καρκίνος ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ

Όλα αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, θέλετε στον σωστό χρόνο και τόπο, να τα εκφράσετε σε κάποιον που σας έχει γοητεύσει πολύ.

 

Λέων ΤΑ ΦΩΤΑ

Με τον Τοξότη να πλησιάζει, εσείς θα πρέπει να είστε επί δέκα πιο προσεχτικοί, σε όλα αυτά που τάζετε σε άτομα, που δεν τα γνωρίζετε και τόσο καλά!

 

Παρθένος Η ΛΙΜΝΗ

Με τα χέρια σταυρωμένα, δεν υπάρχει περίπτωση, να λύσετε κανένα από τα πρακτικά σας προβλήματα. Σίγουρα και ο σύντροφος σας, κάτι περιμένει από εσάς.

Η τράπουλα της Βασίλισσας των ΤΑΡΩ – Καρμικοί έρωτες και πάλι στο προσκήνιο

Ζυγός ΤΟ ΔΩΡΟ

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα μπορέσετε να βρείτε μια λύση, για τις αποστάσεις που υπάρχουν τώρα με τον άνθρωπο σας. Μην ανακατέψετε κάποιον μεταξύ σας.

 

Σκορπιός ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Μην κρατάτε τις επικοινωνιακές αποστάσεις από άτομα που αγαπάτε, μόνο και μόνο από έναν εγωισμό. Επίσης, βάλτε μια παραπάνω τάξη στα οικονομικά σας.

Τοξότης Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΡΤΑ

Όλα τα παλιά που έχουν συμβεί, μέσα στον δεσμό σας, δεν χρειάζεται να τα φέρνετε στο παρόν. Οι λύσεις είναι μπροστά σας, και σας περιμένουν.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Είστε οι περισσότεροι του ζωδίου σας, μόνοι και δεν θέλετε να δώσετε ακόμη πράσινο φως, για μια νέα σχέση. Κάποιος από τον περίγυρο σας έχει διαφορετική άποψη.

 

Υδροχόος Ο ΘΡΟΝΟΣ

Οι θέσεις του συντρόφου σας, γύρω από μια μόνιμη – επίσημη δέσμευση, είναι απόλυτες. Αυτό είναι όμως και κάτι που πρέπει να το σκεφτείτε πολλάκις.

Ιχθείς Ο ΟΥΡΑΝΟΣ

Η σχέση σας, έχει κάποια σκαμπανεβάσματα που πρέπει να προσέξετε. Και οι δύο σας για αρχή, θα πρέπει να αφήσετε το παρελθόν σας, στην λήθη.