Μοιρόχαρτα Αγάπης και Σχέσεων – Παλιοί και μετανιωμένοι έρωτες θα επιστρέψουν

Κριός  ΤΟ ΠΛΟΙΟ   

Δεν σας είναι τελικά και τόσο εύκολο, να ξεχάσετε αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, με το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Από την νέα εβδομάδα 09/01, κάτι σίγουρα καλυτερεύει.

Ταύρος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Μην δίνετε και τόση σημασία και χρόνο, σε καταστάσεις και πρόσωπα, που δεν είναι συμβατά με την δική σας στάση ζωής. Πιθανόν και κάπως έτσι να σας καθυστερείτε.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΙ

Οικονομικά μηνύματα και θετικές εξελίξεις, έχουν τα μέσα του Ιανουαρίου Εσείς που είστε σε μια φάση αλλαγών, δράστε με ωριμότητα και χωρίς να κάνετε πέριξ ανακοινώσεις.

Καρκίνος ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ

Αυτό που ζείτε μέσα στον δεσμό σας, είναι τόσο καλό και ποιοτικό… και για τους δύο σας. Άρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα για να αποκολληθείτε από το παρελθόν.

 

Λέων ΤΑ 5 ΣΠΑΘΙΑ

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, έχουν διαφορετικές διαδρομές…και όχι άδικα! Παρόν και πρόσφατο παρελθόν, ζητούν μια θέση στην καρδιά σας!

Παρθένος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Κάποιες στιγμές είστε σκληροί με τον εαυτό σας, και ίσως κάπως έτσι να χάνετε χαρές και ποιοτικούς ανθρώπους από γύρω σας. Ενεργοποιηθείτε και ξεχάστε τα παλιά.

 

Ζυγός ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

Θέλετε να τηρήσετε ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα, για την επαγγελματική σας ζωή,  που ίσως να χάνετε την ισορροπία σας από την αισθηματική σας σχέση.

Σκορπιός  Ο ΠΙΝΑΚΑΣ

Υπάρχουν πολλά που ο σύντροφος σας, θέλει να συζητήσει μαζί σας και πιο πολύ, κάποιες παρεξηγήσεις – λάθος ερμηνείες που έχουν λάβει χώρα τις τελευταίες εβδομάδες.

 

Τοξότης Ο ΔΡΟΜΟΣ

Χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε μέσα στο μυαλό σας, τι θέλετε να κάνετε από εδώ και μετά… και με ποιον. Όλα τα άλλα είναι απλές καθυστερήσεις και δικαιολογίες.

Η τράπουλα του ερωτικού Φτασμένου μιλάει για παλιούς και νέου συντρόφους – Πρόβλεψη επανασύνδεσης και γάμου

Αιγόκερως  ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Μια καλή σας φιλία, τείνει να εξελιχθεί σε ερωτοφιλία… ίσως και έρωτα! Είναι νωρίς για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας, άρα μην κάνετε κάτι ακόμη τολμηρό!

 

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Ο τρόπος σκέψης του συντρόφου σας, είναι τελείως διαφορετικός από εσάς… και αυτό σαν κατάσταση κάποιες φορές ίσως και να σας κάνει να αισθάνεστε περίεργα.

Ιχθείς ΤΟ  ΛΟΥΛΟΥΔΙ

Λειτουργείτε μόνοι σας ακόμη καλύτερα. Αυτό είναι κάτι που τώρα σας δίνει χαρά και δύναμη, για να λήξετε κάποια πρακτικά σας προβλήματα – υποχρεώσεις.