Η τράπουλα της Ερήμου – Παλιές αγάπες και σύντροφοι επιστρέφουν

Προβλέψεις από την κ. ΛΙΛΑ / Χαρτομάντησσα για χωρισμούς – επανασυνδέσεις …: 875-500-0353.

Κριός ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Από σήμερα που τα άστρα σας ευνοούν… εσείς θα έχετε αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή, και χωρίς καν τις δικές σας πρωτοβουλίες. Προτάσεις για φρέσκια σχέση από τον πρώην σας, θα σας εκπλήξουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

Ταύρος ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ

Εγκαινιάζεται μια νέα εποχή για το ζώδιο σας, όπου και τελικά θα καταφέρετε να λήξετε προβλήματα με αυτόν που αγαπάτε, και να βρείτε τις κοινές σας ισορροπίες, χωρίς άλλα ΄τρίτα΄ εμπόδια.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Δίδυμοι Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Θετικές οι εξελίξεις που τρέχουν στην ζωή σας, και από τις προσεχείς ημέρες. Χρήματα, νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και άτομα που σας αγαπούν, θα περάσουν από το μονοπάτι  σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

Καρκίνος   ΤΑ 21 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ              

Αισθάνεστε ότι το συντροφικό σας έτερο, δεν είναι και τόσο παρόν – αλληλέγγυο μέσα στην σχέση σας. Μιλήσετε με επιχειρηματολογία και θα βρείτε λύσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Λέων ΤΟ ΚΙΛΙΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΜΟ

Πολλά τα σχέδια, που έχει μέσα στο μυαλό του αυτός που σας αγαπάει. Ίσως και κάποιος που είναι κρυφά ερωτευμένος με εσάς, και τώρα θέλει να σας κάνει και τις σχετικές αποκαλύψεις.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Παρθένος ΟΙ 4 ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Ευκαιρίες θα έρθουν στα οικονομικά σας, που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία. Σε επόμενο βήμα, αυτός που σας θέλει είναι πλέον έτοιμος, για να κάνει πιο σοβαρά επικοινωνιακά βήματα.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

Ζυγός Η ΠΡΟΙΚΑ

Οι τάσεις του πρώην σας, είναι να μάθει έμμεσα για το παρόν σας. Μάλλον το έχετε καταλάβει, αλλά ακόμη δεν είστε έτοιμοι για να ανταποκριθείτε. Το Σαβ. Κο αυτό που έρχεται έχει ανατροπές.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

Χαρτομαντεία ΣΑΜΣΑΡΑ – Επανενώσεις συντρόφων μετά από καιρό

Σκορπιός Η ΧΡΥΣΗ ΚΛΩΣΤΗ – ΚΕΝΤΗΜΑ

Η τύχη είναι με το μέρος σας, και το αισθάνεστε. Θα υπάρξουν κάποια επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα με τον άνθρωπο που θέλετε, και σε επόμενο βήμα, θα κάνετε αλλαγές και στα εργασιακά σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Τοξότης Ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ

Έχετε μπερδευτεί, με όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην  προσωπική σας ζωή. Παρόν και παρελθόν θέλουν κάτι από εσάς, αλλά ακόμη δεν μπορούν να σας προσφέρουν αυτό που σας αξίζει.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

Αιγόκερως ΟΙ ΦΙΛΟΙ

Δεν σας χρειάζονται συμβουλάτορες για το πώς πρέπει να λειτουργήσετε την σχέση σας. Ξέρετε που είναι τα προβλήματα, άρα μην χάνεστε μέσα σε λάθος δρόμους.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Υδροχόος ΤΟ ΚΑΡΜΑ

Κρατήστε την προσωπική σας ζωή – δεσμό στην σκιά. Ξέρετε ότι ήδη σας ζηλεύουν κάποιοι. Επιπροσθέτως, στην επαγγελματική σας καριέρα, θα λάβετε άνοδο – φήμη. 

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

Ιχθείς Ο ΓΑΜΟΣ

Ξεχάστε όλα τα παλιά. Έχουν υπάρξει νέες συνθήκες και χρειάζεται και εσείς ανάλογα να προσαρμοστείτε. Ο έρωτας, είναι παρόν και θα σας αποκαλυφθεί άμεσα.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

Μαρτυρίες πελατών για τις υπηρεσίες του Τηλεφωνικού μας Κέντρου…875-500-0353- Ανοιχτή γραμμή προβλέψεων όλο το 24ωρο ⇓⇓⇓

Νίκη+Δημήτρης 1968

Μια σχέση εξ αποστάσεως που έφτασε στο τέλος της, με έκανε να αναζητήσω μια φρέσκια πρόβλεψη για το μέλλον. Μίλησε με πάνω από 10 Χαρτομάντησσες / Αστρολόγους, αλλά μόνο η κ. Λίλα -8755000353-, κατάφερε και είδε με χρονική ακρίβεια την επανασύνδεση αλλά και για ποιόν λόγο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! .

Χριστίνα + Μιχαήλ /Θεσσαλονίκη

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας μέσα στον φιλικό μου κύκλο, αλλά και πολλά μετά επικοινωνιακά προβλήματα, με έκαναν να ψάξω μια πρόβλεψη, για την όποια αλήθεια των αισθημάτων του. Η κ. Λίλα μου κατέστρωσε 3 τράπουλες μέσα σε ένα τέταρτο. Όλες λοιπόν έδειξαν ότι θα έχουμε μόνιμη πορεία, και το παρελθόν του, θα σταματήσει να τον ενοχλεί άμεσα. Όλα αυτά έχουν ήδη γίνει. Είστε καταπληκτική και πάνω από όλα άνθρωπος.