Η τράπουλα του Χαρεμιού – Άρωμα επανένωσης για τους εραστές

 Για τις επόμενες 2 εβδομάδες:

Κριός  Τα λευκά Άνθη

Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο για να έχετε την εύνοια του ατόμου που αγαπάτε. Ξέρει τα συναισθήματα σας, και ζητάει έμμεσα χρόνο για να ξεμπερδέψει με κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν του… ίσως και το παράλληλο του παρόν.

Ταύρος Η Άγκυρα  της Βάρκας

Τίποτα δεν μπορεί να τρέξει και να εξελιχθεί, αν και εσείς από την δική σας την μεριά δεν κάνετε κάτι περισσότερο, από το να απαιτείτε. Το σύμπαν σας διευκολύνει με οικονομική άνοδο και επιτυχίες. Τώρα είναι και το σωστό χρονικό σημείο για να δράσετε.

 

Δίδυμοι Το Ερωτικό Γράμμα

Αν υπάρχουν απορίες περί των συναισθημάτων, του ατόμου που έχετε  μέσα στο μυαλό σας, καλό θα ήταν μέσα από την διπλωματική επικοινωνιακή σας οδό, να εκμαιεύσετε τις σχετικές απαντήσεις. Είστε από τα ζώδια που φέτος, θα ζήσετε σημαντικά γεγονότα στην προσωπική σας ζωή, μόνο δώστε λίγο χρόνο!

 

Καρκίνος Το Κεχριμπαρι

Μην προσπαθείτε με όλους τους τρόπους, να τραβήξετε την προσοχή του προσώπου που έχετε ερωτευτεί… αλλά ακόμη δεν έχετε λάβει την απόκριση που θέλετε. Από το τρίτο 10ήμερο του Ιανουαρίου, θα αλλάξουν τα δεδομένα και εσείς θα βρεθείτε με το πάνω χέρι.

 

Λέων  Η Γυναίκα

Εσείς που είστε μόνοι καιρό τώρα, καλύτερα να είστε πιο δεχτικοί σε προτάσεις που σας έρχονται από άτομα που έχουν ήδη μέσα στο μυαλό σας κάποια βαρύτητα. Επίσης, μια οικογενειακή – κληρονομική υπόθεση λήγει υπέρ σας.

 

Παρθένος Η Βέρα

Μην κολλάτε σε καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν σας. Χρειάζεται τώρα να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά τι χρειάζεται να κάνετε έτσι ώστε να ανοίξουν και πάλι τα μονοπάτια της αγάπης, και να βρεθείτε με έναν καινούργιο άνθρωπο.

Ζυγός  Οι 2 Πόρτες

Οι μνήμες που ακόμη υπάρχουν στο μυαλό σας, έχουν να κάνουν με το παρελθόν και όλα αυτά τα υπέροχα που τότε ζήσατε. Μέχρι τα  τέλη του Δεκεμβρίου, θα έχετε βρει τις ευκαιρίες για να μπορέσετε κάποιες καταστάσεις να τις αναβιώσετε.

 

Σκορπιός Ο Ήλιος

Οι επανασυνδέσεις, είναι κοντά για εσάς, και μάλλον τώρα θα χρειαστεί και να δείξετε την έντονη σας προσωπικότητα και πόσο έχετε αλλάξει. Επίσης, μια οικονομική ιστορία που σας έχει ταλαιπωρήσει μήνες τώρα, θα λάβει τέλος και εσείς θα βρεθείτε με πολλά χρήματα ανά χείρας.

 

Τοξότης Η άδεια Θέση

Κάποιες συζητήσεις έρχονται από το ταίρι σας, που έχει κάποιες έντονες ανασφάλειες για το μέλλον σας. Πιθανόν και κάποιοι από εσάς, να λάβουν μια πρόταση γάμου! Πριν να δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις, σκεφτείτε τα πάντα διεξοδικά.

 

Αιγόκερως Το Άλογο

Όλος ο υπόλοιπος μήνας, θα έχει ερωτικές εκπλήξεις για εσάς. Χωρισμένοι με συνοπτικές διαδικασίες, θα είναι και πάλι μαζί, αλλά και μερικοί που τώρα βιώνουν τις δυσκολίες της χιλιομετρικής απόστασης, θα τις λήξουν και θα είναι μαζί και μόνιμα.

Υδροχόος Το Αστέρι της Ένωσης

Το συντροφικό σας έτερο, θα σας φέρει μεγάλες και σημαντικές εκπλήξεις.  Οι προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος, θα λήξουν και τώρα ανενόχλητοι θα μπορέσετε να συνεχίσετε την πορεία σας μέχρι και σε μια συγκατοίκηση ή και γάμο.

 

Ιχθείς Ο Σύζυγος

Μη συγκρίνετε τον εαυτό σας, με κανέναν άλλο… απλά και μόνο επειδή αυτή είναι η τωρινή αισθηματική σας κατάσταση. Είναι όλο λάθος και καλείστε να κάνετε τις σωστές σας κινήσεις για να βγείτε μόνιμα από αυτό το αδιέξοδο. Σίγουρα θα τα καταφέρετε.