Μαντική τράπουλα της MYRIAM προβλέπει ερχομούς-επανενώσεις από τα παλιά

Αισθηματικές προβλέψεις από την κ. Βάσσια /MEDIUM Επανασυνδέσεων…: 875-876-8026

 

Κριός  Το νέο  Σπαθί

Πολλά αυτά που ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει,  κάποιος που τρέφει συναισθήματα για εσάς… και έχει σκοπό να πολλαπλασιάσει τις επικοινωνίες μαζί σας.

Ταύρος  Η Γυναίκα  40+

Μόνο μέσα από τον διπλωματικό σας λόγο,  θα μπορέσετε να καταφέρετε ότι ζητάτε στην εργασία αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Από τα τέλη του μήνα, θα έχετε και έκτακτα οικονομικά βοηθήματα.

 

Δίδυμοι Το Καράβι

Τα οικεία σας περιβάλλοντα, θέλουν να σας φέρουν μαντάτα και πικάντικες πληροφορίες για τον άνθρωπο που έχει απασχολήσει το μυαλό σας τους τελευταίους μήνες.

 

Καρκίνος Ο Δρόμος

Δεν είστε πια και τόσο  θετικοί, στο να επανενωθείτε με τον πρώην αγαπημένο σας, που πραγματικά κάνει ότι περνάει από τις δυναμικές του, για να σας πείσει επ΄αυτού.

Χαρτομαντεία του Πεπρωμένου – Προτάσεις συγκατοίκησης & γάμου μέσα στο Φθινόπωρο

Λέων  Η Γέφυρα

Πολλές οι πληροφορίες και τα μαντάτα που θα έρθουν στο μονοπάτι σας, θα σας αφήσουν πραγματικά με το στόμα  ανοιχτό. Αυτός που σας έχει ερωτευτεί, είναι κάποιος καλός σας φίλος.

 

Παρθένος  Ο Άντρας

Συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν, θα πρέπει να τις σταματήσετε. Οι μέρες έχουν εύνοια μεγάλη πάνω στο ζώδιο σας και αυτό σας κάνει, να έχετε το πρώτο λόγο σε ζητήματα αισθηματικά.

 

Ζυγός  Η Καρδιά

Με την υπομονή σας εσείς θα δικαιωθείτε. Έχετε δείξει τι μπορείτε να προσφέρετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, άρα τώρα απλά αναμένετε τις δικές του προτάσεις – αντιδράσεις.

Σκορπιός Το Μυστήριο

Μέσα στο  δεύτερο  10ήμερο του μήνα Σεπτεμβρίου, θα μπορέσετε μέσα από ένα εποικοδομητικό διάλογο να βρείτε πρακτικές λύσεις αλλά και νέες κατευθύνσεις σε υποθέσεις της οικογένειας σας.

 

Τοξότης Το νότιο Αστέρι

Εσείς που είστε αναποφάσιστοι, και απλά ρισκάρετε κάποιος να πληγωθεί από την συμπεριφορά σας, θα πρέπει να κινηθείτε πιο άμεσα, και να πάρετε μια τελική θέση.

Χαρτομαντεία του Πεπρωμένου – Προτάσεις συγκατοίκησης & γάμου μέσα στο Φθινόπωρο

Αιγόκερως Το Γράμμα

Όσα και να είστε τα άτομα που έχουν εκφράσει τους τελευταίους μήνες το ερωτικό τους ενδιαφέρον, εσείς δεν φαίνεται να γοητεύστε από κανένα, και ο νούς σας να παραμένει στα παλιά. 

 

Υδροχόος Ο Κύκλος

Αυτά που θέλει να σας ανακοινώσει το συντροφικό σας έτερο, τα ξέρετε ήδη. Μέσα στα πολλά, θα έχετε και μια παραπάνω πληροφόρηση για το έντονο του παρελθόν.

Ιχθείς  Η Ημέρα

Μην λέτε σε κανέναν πως εξελίσσεται αυτό το διάστημα η νέα σας σχέση. Όποιο πρόβλημα και να υπάρχει, εσείς και ο άνθρωπος σας μόνο μπορείτε να το λύσετε.

Μαρτυρίες πελατών για τις υπηρεσίες του Τηλεφωνικού μας Κέντρου…875-876-8026

-Πηνελόπη/Ανδέας-Τοξότες

Μια ξαφνική παρεξήγηση μέσα στους κύκλους μας, έκανε το ταίρι μου να πάρει επικοινωνιακές αποστάσεις, από εμένα. Μιλώντας πριν λίγο καιρό με την κ. Βάσσια και μέσα από τις ενορατικές της τράπουλες, είδε ότι απλά και για ακόμη μια φορά, αλλά όμως θα ήταν τελευταία. Η σχέση σας, μου είπε χαρακτηριστικά…έχει μέχρι και γάμο να φανερώσει τους προσεχείς μήνες. Πραγματικά ο σύντροφος μου, επέστρεψε μέσα από πολλά συγνώμη. Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή και την βοήθεια σας.

-Μαρίτα.Χρήστος-Αθήνα΄69

Μια επιστροφή από το χαμένο  μου παρελθόν, με βρήκε σε μια άλλη κατάσταση άκρως δεσμευτική. Μιλώντας με την κ. ΒΆΣΣΙΑ, που μου την σύστησε η ξαδέλφη μου, επιτέλους κατάφερα και ξέμπλεξα το κουβάρι. Όσα και να μου είπε με τις ενορατικές της τράπουλες έχουν επαληθευτεί και τώρα παίρνω αποφάσεις μόνιμες. Ακόμη και το παρασκήνιο του παρελθόντος, μου το αποκάλυψε. Ευχαριστώ για όλα.