Χαρτομαντεία της Χανούμισσας – Επανασυνδέσεις κάτω από την πανσέληνο 10/09

Προβλέψεις από την κ. Ελλησάβετ/ Χαρτομάντησσα Αισθηματικών Επανασυνδέσεων…: 875-876-8710

10/09 Πανσέληνος στους Ιχθείς…και η αγάπη θα έχει τον πρώτο λόγο!

Κριός

Ξέρετε τι θέλετε να κάνετε. Αφήστε τις παλιές αναμνήσεις να χαθούν από το μυαλό και την καρδιά σας. Χρήματα και επαγγελματικές προτάσεις έρχονται. Μια νέα αγάπη, σας χτυπά την πόρτα!

Ταύρος

Έντονη δραστηριότητα θα υπάρξει στα αισθηματικά σας, και με πρωτοβουλίες κυρίως από την μεριά του πρώην σας ή αυτού… που έχετε μέσα στην καρδιά σας.

 

Δίδυμοι

Κέρδος θα έχετε τελικά αν παραμείνετε παρατηρητικοί, σε όλα αυτά που σας λένε και σας υπόσχονται. Δώστε και παραπάνω προσοχή σε εργασία και οικογένεια.

 

Καρκίνος                 

Είναι μια εξαιρετική εβδομάδα, όπου και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε φιλίες, σχέσεις και συνεργασίες. Αυτό που θα απομείνει, είναι και αυτό που θα σας συνοδέψει σε επιτυχίες.

 

Λέων

Το κλείσιμο του ζωδιακού μήνα, είναι θετικό για εσάς και προς όλες τις κατευθύνσεις. Υπάρχουν άτομα γύρω σας που θα σας υποστηρίξουν προς όλες τις κατευθύνσεις.

Μαντική τράπουλα της MYRIAM προβλέπει ερχομούς-επανενώσεις από τα παλιά

Παρθένος

Αξιοποιήστε στο έπακρον τις δυναμικές σας, τώρα που ο Ήλιος είναι στην γειτονική Παρθένο. Ακόμη και τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει θα συμφιλιωθούν.

 

Ζυγός

Οι επικοινωνίες θα έρθουν από τον άνθρωπο που έχετε σιωπηλά ερωτευτεί. Είναι μια εποχή που τα δύσκολα αισθηματικά σας, θα μπούν σε μια σειρά!

 

Σκορπιός

Τα πράματα μέσα στην σχέση σας μόνο καλύτερα θα γίνουν. Όλα αυτά που έχει αμελήσει το ταίρι σας, θα γίνουν λίαν συντόμως. Συγκατοικήσεις και γάμοι… στα προσεχώς.

Τοξότης

Ο μήνας, είναι μόνο καλός για όλα αυτά που έχετε προγραμματίσει να κάνετε, σε επάγγελμα, σχέση και κοινωνική ζωή. Όλα αυτά όμως, μην τα μπερδέψετε μεταξύ τους.

 

Αιγόκερως

Μην αναπολείτε το παρελθόν. Υπάρχουν ήδη γύρω σας πολλά νέα πρόσωπα, που θέλουν να σας γνωρίσουν σε έναν πιο προσωπικό βαθμό. Εκπλήξεις πλησιάζουν.

 

Υδροχόος

Η σχέση σας, έχει περάσει πολλές φουρτούνες αλλά τώρα όλα τείνουν να ισορροπήσουν. Οι ελεύθεροι θα έχουν φλερτ που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Ιχθείς

Ο βασικός σας στόχος είναι να μπορέσετε μέσα σε αυτό το διάστημα, να φέρετε σε μια  καλή ισορροπία την εργασία σας. Ακολουθούν οι σχέσεις σας με το παρελθόν, που πλησιάζουν!

Μαρτυρίες πελατών για τις υπηρεσίες του Τηλεφωνικού μας Κέντρου…875-876-8710

-Ζωζώ/Δημήτρης’85

Με τον άνθρωπο μου έχουν 17 χρόνια διαφοράς, αλλά τώρα τελευταία ξεκίνησε να μου μιλάει για μέλλον-οικογένεια και παιδιά. Αυτό με τρόμαξε καθώς ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαν συζητηθεί τέτοια πράματα. Μίλησα με την κ. ΕΛΛΗΣΑΒΕΤ, και η πρόβλεψη αποκάλυψε ( μου άνοιξε 3 καρμικές τράπουλες) ότι απλά είναι μια φάση που ίσως και να δοκιμάζει την σχέση μας…καθώς με βλέπει για πολύ σοβαρά…και ότι μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες…όλα θα έρθουν και πάλι στους κανονικούς ρυθμούς. Μέσα στις προσεχείς 7-10 ημέρες είχε και πάλι επιστρέψει στα κανονικά μας. Μεγάλα και πολλά ευχαριστώ για την πολύτιμη σας βοήθεια!

-Κική.Κυριάκος-Ιωάννινα

Μια παλιά μου σχέση, έχει εμφανιστεί τους τελευταίους μήνες και με έχει βάλει σε σκέψεις για επανασύνδεση. Από το πρώτο λεπτό που μίλησα με την κ. Ελλησάβετ, κατάλαβα ότι αυτό ήταν ένας καρμικός κύκλος που μεταξύ μας ποτέ δεν έκλεισε…και τώρα επιστρέφει, για να ολοκληρωθεί. Όλα αυτά που μου προέβλεψαν οι ερωτοτράπουλες της, βγήκαν μέσα στην εβδομάδα. Είχα πρόταση επανένωσης αλλά και πρόταση για αλλαγή σπιτιού, να συγκατοικήσουμε. Κ. Ελλησάβετ είστε πολλή καλή στην τέχνη σας, και συνεχίστε να βοηθάτε τους ερωτευμένους, όπως εμένα!