Μαντική τράπουλα του Καθρέφτη – Η μοίρα των επανενώσεων ενεργοποιείται!

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 7ήμερο από την κ. Μελίνα / Χαρτομάντησσα Επανασυνδέσεων….: 875-876-8026

Κριός : ΤΟ 3ο ΜΑΤΙ  

Μπορείτε να είστε μόνοι σας και για μεγάλα χρονικά διαστήματα, όπου και πια ξέρετε μέσα σας τι ζητάτε από τον επόμενο σας σύντροφο. Κάτι νέο πλησιάζει.

Ταύρος : ΤΟ  ΠΑΡΑΘΥΡΙ

Μην απορείτε γιατί το ταίρι σας, έχει πολλά παράπονα. Πιθανόν και εσείς με το τόσο φορτωμένο σας πρόγραμμα, να μην του δίνετε την ανάλογη προσοχή και χρόνο.

Δίδυμοι : Η ΚΑΡΔΙΑ

Μην κρύβετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Το άτομο που σας αφορά, ήδη έχει καταλάβει και περιμένει την εξομολόγηση σας. Βρείτε τον σωστό χρόνο και χώρο, για να εκφραστείτε.

Καρκίνος : ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Οι μόνιμες επικοινωνιακές διαφορές, που έχετε με το πρόσωπο που αγαπάτε, σας έχουν πια κουράσει. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το δείτε πλέον και πιο σοβαρά.

Οι κάρτες της SIBYLLA αποκαλύπτουν τα μυστικά των δεσμών

Λέων : Ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ

Ξεχάστε τις παλιές σας αναμνήσεις και μην χάνεστε μόνο σε ελπίδες. Οι μέρες μέχρι και την είσοδο του νέου ζωδίου -21/09, θα φέρουν χρήμα και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Παρθένος : Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Δεν κάνετε για τους δικούς σας λόγους, κάποια κίνηση γύρω από μια επανασύνδεση. Αυτό έχει ήδη φέρει κάποια ερωτική απογοήτευση στην άλλη πλευρά.

Ζυγός : Ο  ΑΝΤΡΑΣ

Όλα αυτά που έχετε ζητήσει, από τον σύντροφο σας, θα γίνουν πράξη λίαν συντόμως. Τώρα είναι όμως και η δική σας σειρά, έτσι ώστε να ενεργοποιηθείτε.

Σκορπιός : Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Το πρόσωπο που έχει εισβάλει στην ζωή σας, θέλει να σας κάνει κάποιες διευκρινήσεις, για το πώς θα επιθυμούσε να συνεχίσει μαζί σας, στην σχέση.

Τοξότης : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Πολλά τα συμβάντα μέσα στην ζωή του συντρόφου σας, που ακόμη δεν θα τα μάθετε. Από τα μέσα του μήνα αυτού…θα σας πει τα πάντα και μετά θα περάσετε και σε πιο δεσμευτικές καταστάσεις θετικές!

Αιγόκερως : ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Μια τυχαία συνάντηση, έχει αναστατώσει την καρδιά σας. Το μόνο καλό είναι ότι αυτό συμβαίνει και στην άλλη πλευρά, που επιθυμεί πια να σας μιλήσει πιο ανοιχτά.

Υδροχόος: Η ΛΕΥΚΗ ΚΑΜΗΛΑ

Οι δεσμεύσεις και οι μόνιμες καταστάσεις, πλέον σας φοβίζουν. Αυτό είναι και κάτι που το έχει καταλάβει το συντροφικό σας έτερο, και θέλει να βοηθήσει για να το ξεπεράσετε.

Ιχθείς : ΤΟ ΑΝΘΟΣ

Από το τέλος του μήνα, θα βρεθείτε σε μια πλεονεκτική θέση, όπου και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά σας θέματα. Η σχέση σας θα έχει ισορροπία.

 Μαρτυρίες πελατών για τις υπηρεσίες του Τηλεφωνικού μας Κέντρου…875-876-8026

-Κατερίνα/Πάνος-1984

Μίλησα πριν 7 ημέρες με την κ. Μελίνα…και έχω μείνει καταευχαριστημένη! Με παίδευε ένα χωρισμός 4 εβδομάδων και δεν ήξερα αν ήταν οριστικός ή υπήρχε ακόμη ελπίδα.Άνοιξε 2 τράπουλες ( ΤΑΡΩ+Πολίτικη) και μου έδωσε όλες τις απαντήσεις.  Θα έρθει με το κεφάλι κατεβασμένο μέχρι και δακτυλίδι θα σου φορέσει…μου είπε χαρακτηριστικά!!! Ένα ένα έχουν βγει όλα. Και ήρθε και αρραβώνας θα γίνει μέσα στο έτος! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ. Μελίνα για τα πάντα και ειδικά για την ανθρωπιά και τις συμβουλές σας.

-Κική+Μάριος Ταύρος

Πολλές οι συμπτώσεις για να είναι τυχαίες, με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο που φλερτάρουμε εδώ και μήνες! Τον ξέρω χρόνια, αλλά δεν έχει ακόμη τολμήσει το επόμενο αισθηματικό βήμα. Ένα βράδυ μεγάλης μοναξιάς, μίλησα με την κ. Μελίνα και ευτυχώς που έπεσα επάνω της. Μου προέβλεψε ότι αυτός θα κάνει ένα έκτακτο ταξίδι, για έναν επαγγελματικό λόγο, και από τις κοινές μας παρέες θα το μάθω. Μετά από αυτό, θα συναντηθείτε κατ΄ιδίαν…και εκεί θα σου κάνει πρόταση για προσπάθεια σχέσης! Επιβεβαιώνω ότι …ότι και να μου είπε…συνέβη 10000%! Πήγε ταξίδι για την επέκταση της εργασίας του, με έψαξε όταν επέστρεψε -συναντηθήκαμε και ήδη συμβαίνουν εξελίξεις συναισθηματικά μεταξύ μας.Είστε η καλύτερη Χαρτομάντησσα της Ελλάδος!

Πολίτικη Καφεμαντεία – Οι ημέρες αυτές έχουν καλές ειδήσεις για τις σχέσεις