Μοιρόχαρτα Ερωτομαντείας – Επανασύνδεση ΝΑΙ ή ΌΧΙ …και πότε

Η αποκλειστικότητα της σπάνιας Χαρτομαντείας ΄Μοιρόχαρτα Ερωτομαντείας΄ εξυπηρετείται μόνο από την  Κ. Βεατρίκη και την Κ. Μαρίκα…: 875-876-8640

Προσωπικές προβλέψεις:

Κριός: Δεν θα δώσετε αναφορά σε κανέναν για την αισθηματική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν, να πέσει στο τραπέζι, από έναν πρώην σύντροφο σας, που ακόμη ελπίζει σε μια εύκολη επανασύνδεση.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 4, 7

 

Ταύρος: Μπορείτε αυτές τις μέρες, να βάλετε σε μια ευθεία τα τελικά σας πλάνα, γύρω από επιχειρηματικές δράσεις. Ευνοείστε για επενδύσεις και μεγάλες αγορές. Οι νέες συνεργασίες, θα σας χτυπήσουν την πόρτα.

Ευνοϊκά νούμερα:  3, 5, 8

Δίδυμοι: Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει μόνο του, και χωρίς εσείς, τα παιδιά του Ερμή, να έχετε βάλει την προσωπική σας προσπάθεια. Τολμήστε και θα διαπιστώσετε χρήμα και νέα ερωτικά βλέμματα, να πέφτουν επάνω σας.

Χαρτομαντεία του Σουλτάνου – Προτάσεις επανένωσης και γάμου μέσα στον Φθινόπωρο

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 6, 7

Καρκίνος: Έχετε την τάση να είστε πάρα πολύ αυστηροί και περιοριστικοί με τα συναισθήματα σας. Το ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν περάσατε από κάποια συντροφική απογοήτευση, δεν σημαίνει ότι δεν θα ξανα-ερωτευτείτε.

Ευνοϊκά νούμερα:  3, 4, 6

 

Λέων: Κανένας ακόμη δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σας. Αυτό είναι και κάτι που από τις επόμενες ημέρες θα ανατραπεί, μέσα από έναν έρωτα που έρχεται από τον χώρο της φιλικής σας ρουτίνας ή των χόμπυ σας.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 7, 9

Παρθένος: Ευτυχώς αυτήν την εποχή, είσαστε περικυκλωμένοι από αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο, μέχρι να φύγει ο μήνας του Σεπτεμβρίου, στα δίκτυα σας… θα έχει πέσει ένας νέος – διαφορετικός έρωτας!

Ευνοϊκά νούμερα:  3, 5, 8

Ζυγός: Είναι μια πολλή καλή εποχή και μέχρι και τις αρχές του νέου μήνα, που μπορεί να σας στρώσει ευκαιρίες, με νέες συνεργασίες και επιτυχημένη επιχειρηματική δράση, που θα σας αναδείξει οικονομικά. Ο πρώην σας επιστρέφει, με νέες προτάσεις.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 5, 6

Σκορπιός: Εκεί που θα μπλέξουν αισθήματα – σχέσεις, με τα οικονομικά – κοινωνικά, χάνεται και η ελπίδα για σταθερή εξέλιξη.  Από τώρα πάρτε τις αποφάσεις, καθώς έχετε πλησιάσματα, από ερωτευμένο φίλο.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 3, 7

 

Τοξότης: Όλες οι προσωπικές σας σχέσεις, θα τεθούν υπό αμφισβήτηση, λόγω κάποιου νέου έρωτα, που θα σας κάνει να δείτε τα δεδομένα σας, υπό ένα νέο πρίσμα. Λάθος ή σωστό, εσείς θα το κρίνετε.

Ευνοϊκά νούμερα:  3, 4, 8

Αιγόκερως: Θα έρθετε πιο κοντά επικοινωνιακά με κάποιον φίλο σας, που περνάει τις δικές του δύσκολες στιγμές. Μην σας έρθει σαν έκπληξη,  αν γίνεται ο επόμενος μεγάλος του έρωτας.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 6, 9

Υδροχόος: Κρατήστε τις επικοινωνιακές αποστάσεις, από το άσχημο ερωτικό σας παρελθόν, που επιστρέφει και σας ζητά μέσα από μεγάλες υποσχέσεις να είστε μαζί. Προσοχή σε όλα και όλους!

Ευνοϊκά νούμερα:  5, 7, 8

Ιχθείς: Οι μέρες μέχρι να εισέλθει ο Ζυγός, θα φέρουν μια ευτυχή σύσφιξη σχέσεων με οικογένεια και φίλους. Φυσικά και κάτι αντίστοιχο θα έρθει και μέσα στην αισθηματική σας ζωή, που το χρειαζόταν.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 5, 9

Οι κάρτες των Ξωτικών προβλέπουν για τις δύσκολες σχέσεις και χωρισμένους συντρόφους

  Μαρτυρίες πελατών για τις υπηρεσίες του Τηλεφωνικού μας Κέντρου…875-876-8640

Καίτη/Διονύσης΄81

-Το κορυφαίο δίδυμο Χαρτομαντών ΒΕΑΤΡΙΚΗ/ΜΑΡΙΚΑ! Είμαι από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις στα αισθηματικά μου, και όμως οι προβλέψεις βγήκαν αληθινές, μέσα σε 48 ώρες! Επέστρεψε ο πρώην…όπως μου το είπε η κ. Μαρίκα και με δακτυλίδι στο κουτί μέσα σε ανθοδέσμη. Θα τρελαθώ!!!

-Λίνα-Χρυστόφορος ΔΙΔΥΜΟΣ

Σαφώς και η σχέση με έναν Δίδυμο, είναι απρόβλεπτη. Μέσα σε δέκα λεπτά η κ. Βεατρίκη μου είπε ΝΑΙ, κάνε 7-8 ημέρες υπομονή, και θα έρθει…για να συζητήσετε τι έχει πάει λάθος στο παρελθόν και να βρείτε λύσεις αγάπης για το κοινό σας μέλλον! Έχει συμβεί και εγώ δεν ξέρω τι να απαντήσω!!! Όλα έχουν γίνει τόσο ξαφνικά. Δεν το πιστεύω. Είχε χαθεί 3  μήνες και προχτές έλαβα μήνυμα του!

Ρεμίνα 1990+Τέλης 1995 ΑΘΗΝΑ

Με θέλει ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, αλλά υπάρχουν μεταξύ μας, ΄διαφορές’! Μίλησα και με την κ. Βεατρίκη και την κ. Μαρίκα, και οι τράπουλες μίλησαν για ένωση αλλά και πορεία επίσημη μέσα σε 2 μήνες. Ήδη έχω σοβαρή του πρόταση για συγκατοίκηση, αλλά και να μιλήσουμε στα οικογενειακά μας περιβάλλοντα. Μου τα λέγανε οι 2 αυτές κυρίες, στην πρόβλεψη τους…και δεν τα πίστευα!