Οι κάρτες των Ξωτικών προβλέπουν για τις δύσκολες σχέσεις και χωρισμένους συντρόφους

Αισθηματικές προβλέψεις από την κ. Ντενίζ / MEDIUM καρμικών σχέσεων…: 875-876-8550

Κριός ΤΟ ΚΥΜΑ

Οι φήμες λένε ότι ο πρώην σας, έχει πλήρως καταλάβει τα λάθη του και θέλει να σας μιλήσει για μια επανασύνδεση. Μην δώσετε όμως ακόμη το πράσινο φως.

Τυχερό νούμερο : 7

Ταύρος Η ΓΑΙΑ

Ξεχάστε ότι έχει γίνει λάθος, και επικεντρωθείτε σε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν σωστά, στην εργασία, στις φιλίες αλλά και μέσα στην σχέση σας, που χρειάζεται ανανέωση.

Τυχερό νούμερο : 9

 

Δίδυμοι ΤΟ ΒΟΤΣΑΛΟ

Το πάθος επικρατεί μέσα στην σχέση σας, και ο σύντροφος σας έχει πια πάρει αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν μέσα στις προσεχείς εβδομάδες, σε συγκατοίκηση.

Τυχερό νούμερο : 4

 

Καρκίνος ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Με την Ερμή σε ανάδρομη πορεία προσεχως, εσείς πιθανόν και να έχετε καλέσματα για επανασύνδεση από το παρελθόν. Σίγουρα κινηθείτε μόνο μέσα από ωριμότητα.

Τυχερό νούμερο : 5

Περσική χαρτομαντεία της Ερήμου – Οι καρμικές αγάπες δεν έχουν τέλος

Λέων ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ

Μέσα στην ψυχή σας, υπάρχει ένας καταπιεσμένος έρωτας… που όμως μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου…θα βρει το πέρασμα και την ανταπόκριση από την άλλη πλευρά.

Τυχερό νούμερο : 1

 

Παρθένος ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Μέσα στις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας-μέσα του μήνα, θα βρείτε λύσεις και ευκαιρίες έτσι ώστε να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας και τις δράσεις σας.

Τυχερό νούμερο : 3

Ζυγός Η ΠΑΛΙΑ ΑΓΑΠΗ

Υπάρχουν νέα που θα σας χαροποιήσουν. Ο σύντροφος σας, είναι σίγουρα θετικός πια για να κάνετε όλα τα επόμενα βήματα γύρω από μια πιο επίσημη δέσμευση. 

Τυχερό νούμερο : 8

 

Σκορπιός Η ΕΥΝΟΙΑ

Μην κυνηγάτε τα όνειρα των άλλων. Υπάρχουν πολλά δικά σας ζητήματα που πρέπει πρώτα να τακτοποιήσετε. Στην εργασία σας, θα υπάρξει άνοδος. 

Τυχερό νούμερο : 6

 

Τοξότης ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ

Οι πιο πολλοί του ζωδίου σας δηλώνουνε ελεύθεροι και χωρίς κάποια άμεση πρόθεση για να εμπλακούν και πάλι μέσα σε σχέσεις. Ο μήνας πάντως του διπλού Ζυγού, θα φέρει εκπλήξεις.

Τυχερό νούμερο : 5

Μαντική τράπουλα του Καθρέφτη – Η μοίρα των επανενώσεων ενεργοποιείται!

Αιγόκερως Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΥΧΗ

Αλλάζει τα σχέδια του ο σύντροφος σας, και αυτό που θέλει είναι να σας τα ανακοινώσει και μαζί να κάνετε όλα τα επόμενα βήματα. Κοιτάξτε σίγουρα και τα οικονομικά σας.

Τυχερό νούμερο : 7

 

Υδροχόος ΟΙ 2 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Πολλά τα ζητήματα ακόμη που έχετε με το παρελθόν σας… αλλά πρέπει να τα λύσετε, καθώς ένας μεγάλος έρωτας ήδη έχει κάνει την έντονη του εμφάνιση.

Τυχερό νούμερο : 4

 

Ιχθείς ΤΟ ΚΕΡΙ

Όλον το υπόλοιπο του ζωδιακού μήνα της Παρθένου, θα έχετε ανατροπές που θα βοηθήσουν και την τσέπη αλλά και την διάθεση σας. Δράστε κάτω από ώριμη σκέψη.

Τυχερό νούμερο : 9

 

 Μαρτυρίες πελατών για τις υπηρεσίες του Τηλεφωνικού μας Κέντρου…875-876-8550

-ΚΑΤΕΡΙΝΑ+ΜΗΝΑΣ

Μέσα σε 5 λεπτά είχα πάρει όλες τις απαντήσεις, από την κ. Ντενίζ. Δεν υπάρχει άλλη Χαρτομάντησσα, που να δίνει απαντήσεις με ΝΑΙ και ΌΧΙ και τα υπόλοιπα με λόγια λόγια. Είστε η καλύτερη σε υποθέσεις αισθηματικών δύσκολων σχέσεων.

-Πόπη/Νίκος΄81-Ηπειρος

Είχα φτάσει σε ένα σημείο, που πια είχα μπερρευτεί με τις περίεργες και κρυψίνικες συμπεριφορές του συντρόφου μου. Μίλησα πριν 4-5 εβδομάδες με την κ. Ντενίζ και την κ. Βεατρίκη (875/876/8550)…. και οι δύο μου μίλησαν για μοιραία αγάπη, που μέσα στον επόμενο μήνα, θα πάρει πορεία δέσμευσης. Πραγματικά, από τις αρχές αυτού του μήνα, ο ΄Ν΄, έχει αρχίσει και μου αναφέρει συγκατοίκηση και οικογένεια. Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο, για την πολύτιμη βοήθεια σας.