Κάρτες ΤΑΡΩ – Παρελθόν και παρόν θα ισορροπήσουν

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ:

Κριός Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μόνο θετικά είναι τα νέα που θα σας φέρει το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να δείτε τι μπορείτε να πάρετε ο ένας από τον άλλον.

Ταύρος ΤΟ ΑΡΜΑ

Η τύχη είναι με το μέρος σας και μέχρι το τέλος αυτού του μήνα. Τώρα εσείς θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να αναζητήσετε λύσεις που θα εξυπηρετήσουν την εργασία αλλά και την προσωπική σας ζωή.

 

Δίδυμοι  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην τρέχετε με μεγάλες ταχύτητες στις ερωτικές σχέσεις και ειδικά με άτομα που δεν τα ξέρετε και τόσο  καλά. Έχετε κάνει λάθη σχετικά στο παρελθόν και τώρα καλείστε να προστατέψετε την καρδιά σας.

 

Καρκίνος  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Όλα τα άτομα που είναι γύρω σας, έχουν κάτι καλό να σας πουν και να σας προσφέρουν. Κάποιος περισσότερο και μάλλον ήδη σας έχει ερωτευτεί. Οι μέρες θα φέρουν μεγάλες αποκαλύψεις.

Λέων Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Μην ψάχνετε τον επόμενο σας σύντροφο, από τις ατζέντες του παρελθόντος. Γύρω σας υπάρχουν πολλά καινούργια πρόσωπα που θέλουν να σας κερδίσουν αισθηματικά

 

Παρθένος  Ο ΗΛΙΟΣ

Οι σχέσεις που έχουν περάσει από ένα σωρό σκαμπανεβάσματα, τώρα θα βρουν την ισορροπία τους. Μια μερίδα του ζωδίου σας μπορεί και μέσα στον μήνα αυτό, να πάρει μια απόφαση γύρω από συγκατοίκηση.

 

Ζυγός Η ΣΕΛΗΝΗ

Στον δρόμο σας έχουν πέσει πολλά νέα πρόσωπα, που σας γοητεύουν. Ειδικά εσείς που είστε ακόμη σε ελεύθερη φάση, διώξτε τις παρελθοντικές σας σκέψεις και απολαύστε το παρόν σας.

Σκορπιός  Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Αναμένετε κάποιες εξελίξεις στην εργασία σας, που θα καθορίσουν και όλα τα επόμενα σας βήματα στην ερωτική και οικογενειακή σας καθημερινότητα.

 

Τοξότης  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Πολλά αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής στην προσωπική σας ζωή. Τώρα που τα πράματα έχουν ισορροπήσει μπορείτε  να κοιτάξετε και πιο σοβαρά την εργασία σας.

 

Αιγόκερως Ο ΚΟΣΜΟΣ

Οι θέσεις σας κάποιες φορές ξενίζουν στον άνθρωπο σας που έχει και κάποια παράπονα να σας εκφράσει. Μερικές επανασυνδέσεις, θα κάνουν την εμφάνιση τους από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά. 

 

Υδροχόος   Ο ΤΡΕΛΟΣ

Πολλά αυτά που δεν σας αρέσουν στην καθημερινότητα του συντρόφου σας, που θέλετε πλέον να του τα πείτε. Σε κάθε επίπεδο θα γίνουν αποδεκτά και θα τα διορθώσει.

Ιχθείς Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Χρήματα και επαγγελματική άνοδος σας περιμένει το επόμενο διάστημα, όπου και θα σας διευκολύνει για να ξεπεράσετε και κάποια προβλήματα του παρελθόντος σας.