Μαντική τράπουλα του Έρωτα – Οι καρμικές σχέσεις θα ανοίξουν νέους κύκλους

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

Μπορεί να έχετε αφήσει λίγο τον εαυτό σας, αλλά από το τέλος του μήνα και μετά, οι νέες παρέες και οι προκλήσεις, θα σας ανανεώσουν εκ των έσω.

Ταύρος  ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΕΜΜΑ

Μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Μπορεί να είστε σε μια καλή σχέση, αλλά σίγουρα και από την δική σας μεριά, θα πρέπει να δώσετε την ανάλογη ενέργεια και φροντίδα.   

 

Δίδυμοι  ΟΙ ΦΙΛΟΙ

Οι σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας, αυτό το διάστημα, έχουν να κάνουν με τον σύντροφο σας, που κρατάει αυτή την εποχή κάποιες επικοινωνιακές αποστάσεις ασφαλείας.

Οι κάρτες των Νεράιδων μιλούν για προτάσεις επανασύνδεσης

Καρκίνος  ΤΟ ΕΛΑΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ

Όσα και να έχετε δηλώσει και τάξει στον αγαπημένο σας, τίποτα δεν θα αλλάξει από την μεριά του, αν εσείς προσεχώς δεν αρχίσετε αυτά και να τα υλοποιείτε

 

Λέων  ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Θα πρέπει σίγουρα να κλείσετε τα αυτιά σας, σε όλες αυτές τις σειρήνες και τα καλέσματα, που έρχονται από τα παλιά, καθώς μόνο να σας καθυστερήσουν μπορούν.

 

Παρθένος  Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

Μπορεί να είστε πικραμένοι, από αυτά που σας έχουν τύχει στην προσωπική σας ζωή, αλλά σίγουρα μην κάνετε το λάθος να επιστρέψετε σε κάτι από το παρελθόν. 

Ζυγός  ΤΟ ΚΑΡΜΑ

Η εύνοια του σύμπαντος είναι υπέρ σας, και σας κάνει να έχετε μια πολλή καλύτερη ψυχολογία, έτσι ώστε να λύσετε προβλήματα που έχουν ανακύψει σε εργασία αλλά και οικογένεια.

 

Σκορπιός  ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ

Θα βρεθείτε το επόμενο διάστημα, μπροστά σε δύσκολα αισθηματικά διλήμματα που όμως δεν θα πρέπει ελαφρά την καρδία να τα προσπεράσετε ή να τα αγνοήσετε.

Τοξότης  ΤΟ ΡΟΖ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Θα πρέπει να είστε διπλά και τριπλά προσεχτικοί, στις καινούργιες γνωριμίες που έχετε κάνει. Δεν ξέρετε ακόμη αν είστε στην ίδια σελίδας ζωής και αν ζητάτε τα ίδια πράματα.

 

Αιγόκερως  Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Κάποιος που είναι καιρό ίσως και μήνες, μέσα στην κοινωνική σας ζωή, αυτό το δεύτερο 15ήμερο του Ιουλίου, θα κάνει την επικοινωνιακή του κίνηση, και θα σας ξαφνιάσει…ρομαντικά!

 

Υδροχόος ΤΟ ΛΟΓΙΑ

Ακόμη μέσα σας δεν έχετε πάρει τις τελικές αποφάσεις, για το πώς θέλετε να εξελίξετε την αισθηματική σας σχέση. Σε μια ανάλογη φάση είναι και το συντροφικό σας έτερο.


Ιχθείς   ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Προξενιά έχουν στήσει οι φίλοι σας, και μάλλον θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Αυτό όλο μπορεί να είναι κόντρα στην φιλοσοφία σας, αλλά δεν έχετε και τίποτα να χάσετε.