Οι κάρτες των Νεράιδων μιλούν για προτάσεις επανασύνδεσης

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

Κριός  ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΦΤΕΡΩΝ

Όλο το πρώτο 15ήμερο του μήνα, θα σας βάλει σε σκέψεις γύρω από μια καινούργια σχέση. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς ξεμπλέξτε και από το παρελθόν σας.

Ταύρος Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

Ο κυβερνήτης σας, θα σας προσφέρει πολλά και σημαντικά σε όλα τα πεδία της καθημερινότητας σας. Επίσης, κάποια παλιά μυστικά θα σας αποκαλυφθούν… και πιθανόν να οδηγήσουν σε επανασυνδέσεις.

 

Δίδυμοι ΟΙ 44 ΝΕΡΑΙΔΕΣ

Όλος αυτός ο νέος μήνας, έχει εκπλήξεις για εσάς και την αισθηματική σας ζωή που δείχνει ότι έχει πια βρει την ισορροπία της. Μερικοί από εσάς πιθανόν και να κάνουν πιο βαθιές σκέψεις γύρω από μια επισημοποίηση. 

 

Καρκίνος ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ

Είστε στα καλύτερα σας και αυτό πια δεν κρύβεται. Υπάρχουν πια και τα γόνιμα εδάφη, έτσι ώστε να τις καταστάσεις εκεί που θέλετε. Οι έρωτες και τα πάθη θα σας επισκεφτούν πριν ακόμη ο Ήλιος κάνει την έξοδο του από το ζώδιο σας!

Αισθηματική Χαρτομαντεία- Μαντάτα από τους παλιούς συντρόφους – γνώριμους!

Λέων Ο ΑΥΛΟΣ

Είστε από τους πιο ευνοημένους, που θα καταφέρετε να ξεφύγετε σε κάθε επίπεδο της ζωής σας, από την ανασφάλεια και θα βρείτε ισορροπίες μέσα από το επάγγελμα και την οικογένεια σας.

 

Παρθένος ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ

Οι σχέσεις που έχουν πια ταλαιπωρήσει το μυαλό και την καρδιά σας λήγουν. Μπορείτε πλέον να κινηθείτε με μεγαλύτερες ταχύτητες και να δείτε τι μπορείτε να περισώσετε.

Ζυγός Ο ΕΝΑΣΤΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Μια νέα εποχή για εσάς, που πρέπει να σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές. Εσείς που ακόμη δεν έχετε βρει το συντροφικό σας έτερο, μέχρι την λήξη της Καλοκαιρινής σεζόν, κάτι ενδιαφέρον θα σας παρουσιαστεί.

 

Σκορπιός Ο ΝΕΑΙΔΟΧΟΡΟΣ

Επιτέλους η καθημερινότητα σας ξεμπλοκάρει και εσείς θα ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς σε όλα τα πεδία της ζωής σας. Αυτό θα φέρει και έναν αέρα ανανέωσης στον σύντροφο σας.

 

Τοξότης Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Δεν είστε εσείς πια για συναισθηματικά πειράματα, και το έχετε πει! Ξέρετε τι θέλετε και τι μπορεί να σας γοητεύσει, άρα απλά αναμείνατε τις όποιες θετικές εξελίξεις.

Αιγόκερως Ο ΠΑΠΥΡΟΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν υπέρ σας. Εργασιακά αλλά και αισθηματικά ζητήματα, θα μπουν στην σειρά και εσείς θα πρέπει να κάνετε τις σωστές τελικές επιλογές.

 

Υδροχόος ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Αυτός που έχει απασχολήσει το μυαλό σας, θα έρθει και πάλι στην καθημερινότητα σας μέσα από έμμεσες επικοινωνίες. Μια ξαφνική πρόταση για επανασύνδεση πλησιάζει.

 

Ιχθείς Η ΧΡΥΣΗ ΜΗΛΙΑ

Πράσινο φως και άμεσα θα δείτε στα οικονομικά σας δεδομένα. Σε δεύτερο τόνο, μπορείτε να διαπραγματευτεί πολλά περισσότερα από τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί..και τώρα οι συνθήκες επιτρέπουν να είστε μαζί.