Μαντική τράπουλα των Χρησμών – 1 στις 100 είναι καρμική σχέση και μόνο αυτή θα έχει επαναφορά μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου

Αισθηματικές προβλέψεις από το MEDIUM Ιόλη…: 875-876-8640

 Κριός  ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ

Κάποιες στιγμές η ζήλια σας… είναι εκτός επικοινωνιακού ελέγχου. Ότι και όποιος και να σας προκαλεί αυτήν την ένταση, θα πρέπει να βάλετε όρια και να επανέλθετε.Η επανασύνδεση θα έρθει σύντομα!

Ταύρος ΤΟ ΚΑΡΜΑ

Πολλά τα βάρη που τρέχουν στην καθημερινότητα σας, αλλά από το τέλος του Σεπτεμβρίου… και μετά θα έχετε σίγουρα βοήθειες που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.Κάποιος από τα παλιά σας αναζητεί.

 

Δίδυμοι Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Αν έχετε κάποιες απορίες για το άτομο που σας αφορά, καλύτερα ρωτήστε το ίδιο. Μην εικάζετε και μην θεωρείτε. Μπορεί και να κάνετε τελικά λάθος.

 

Καρκίνος Ο 7ος ΟΥΡΑΝΟΣ           

Δικαιούστε να είστε ευτυχισμένοι και σε αυτό μην κάνετε πίσω.  Επίσης, μέσα στους κύκλους της εργασίας σας,  υπάρχουν κάποιες αντιζηλίες που θα πρέπει να προσπεράσετε.

Χαρτομαντεία της Χανούμισσας – Επανασυνδέσεις κάτω από την πανσέληνο 10/09

Λέων ΟΙ ΒΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Είστε σε μια εσώτερη εγρήγορση. Έχετε αντιληφθεί ότι κάποιο άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο, θέλει να έρθει πιο κοντά σας. Μέσα στο δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου, θα έχετε εξελίξεις.

 

Παρθένος Ο ΑΕΤΟΣ

Θα πρέπει να σταματήσετε να καρτερείτε κάποιον από τα παλιά… που όντως έχει καθυστερήσει. Εσείς συνεχίστε να δράτε μέσα στην καθημερινότητα σας. Μια καρμική αγάπη, σας προσεγγίζει!

Μαντική τράπουλα της MYRIAM προβλέπει ερχομούς-επανενώσεις από τα παλιά

Ζυγός ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Δεν είναι απαραίτητο να πιέζετε τον σύντροφο σας. Ξέρει τι σας λείπει και από το τέλος του μήνα… θα αρχίσει αν έρχεται πιο κοντά σας, και να σας προσφέρει ότι χρειάζεται.

 

Σκορπιός Ο ΑΓΕΡΑΣ

Στο στάδιο που βρίσκεται η ερωτική σας σχέση, μπορείτε εύκολα να μιλήσετε και να προτείνετε στον σύντροφο σας, από συγκατοίκηση μέχρι και γάμο.

Τοξότης ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

Τις επόμενες ημέρες θα μιλήσετε με κάποιο άτομο από το χαμένο σας παρελθόν, όπου και θα καταλάβετε έμμεσα ότι θέλει να ξεκινήσετε μαζί μια ερωτική σχέση.

 

Αιγόκερως ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ

Είστε μέσα σε πολλές και βαθιές σκέψεις, για το πώς θα πορευτείτε με όλα αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινότητα σας. Η οικογένεια σας χρειάζεται την στήριξη σας.

 

Υδροχόος ΤΟ ΑΦΛΟΓΟ ΠΥΡ

Λόγια και ενδιαφέρουσες προτάσεις θα έρθουν από τον αγαπημένο σας, που θέλει να δείτε πιο σφαιρικά και σοβαρά το μέλλον σας. Ίσως και κάτι παραπάνω να συμβεί!

Ιχθείς ΤΟ ΣΙΝΙΑΛΟ

Είστε ανάμεσα στα ευνοημένα ζώδια, όπου και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε μια δύσκολη αισθηματική κατάσταση και να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία.Μια επανασύνδεση θα σας ξαφνιάσει.

Μοιρόχαρτα Ερωτομαντείας – Επανασύνδεση ΝΑΙ ή ΌΧΙ …και πότε