Η τράπουλα του Πασά – Το υπόλοιπο Καλοκαίρι, θα ενώσει τα ταίρια

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός : ΤΑ 5 ΣΠΑΘΙΑ

Οι καταστάσεις που έχουν αρχίσει πια μέσα στον δεσμό σας, και ισορροπούν. Είναι το πιο σωστό διάστημα για να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε από το ταίρι σας.

Ταύρος : ΤΟ  ΠΑΡΑΘΥΡΙ

Πολλές οι δεσμεύσεις που τρέχουν γύρω σας, και που ίσως και να σας επηρεάζουν στα προγράμματα σας. Σαφώς και μπορείτε εσείς σαν πύρινο ζώδιο όλα να τα προλάβετε.

Δίδυμοι : Η ΚΑΡΔΙΑ

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτό το διάστημα, είναι απλά να αδειάσετε τις σκέψεις σας, από όλα αυτά τα φανταστικά σενάρια, με κάποιον που αγαπάτε κρυφά.

Καρκίνος : ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Μην αποφασίζετε μόνοι σας τι θα κάνετε μέσα στην σχέση σας. Το συντροφικό σας έτερο, μπορεί να έχει αυτήν την εποχή κάποια προβλήματα, αλλά θέλει να συμμετέχει σε όλα.

Ερωτική Χαρτομαντεία KISMET – Ελπίδες για επανασύνδεση πρώην συντρόφων

Λέων : Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που θα μπορέσετε σχετικά εύκολα να λύσετε κάποιες διαφορές σας μέσα στην εργασία αλλά και τις όποιες ιδιαίτερες σας κοινωνικές σχέσεις σας.

Παρθένος : Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Κάποιος από το αισθηματικό σας παρελθόν, σας αναζητεί και θέλει να σας μιλήσει για μια πιθανή επανένωση. Αυτό έχει ξαναγίνει, άρα στο τώρα προσοχή στις υποσχέσεις.

Ζυγός : Ο ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Μέσα στον φιλικό σας κύκλο, τρέχουν πολλά φλερτ που δεν σας αφήνουν αδιάφορους εσάς τους ελεύθερους. Με το σύμπαν  υπέρ σας… ίσως και κάτι τελικά να σας κερδίσει.

Σκορπιός : Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Οι επικοινωνιακές σας διαφορές, θα λυθούν με το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Το μόνο που τώρα χρειάζεται να κάνετε, είναι απλά να δηλώσετε τις θέσεις σας.

Τοξότης : Ο ΗΛΙΟΣ

Βασιστείτε μόνο στις δικές σας δυναμικές. Είναι μια εποχή π ου πρέπει να κάνετε πολλά πράματα και ταυτόχρονα, άρα μην χάνεστε μόνο σε υποσχέσεις τρίτων.

Αιγόκερως : ΤΑ  ΧΡΗΜΑΤΑ

Οι πλειοψηφία του γήινου σας ζωδίου, δηλώνουν αδέσμευτοι και ευτυχισμένοι. Τώρα έχετε περισσότερο χρόνο για σκέψη αλλά και δουλειά.

Υδροχόος: Ο ΒΟΡΑΣ

Όλος ο νέος μήνας Ιούλιος, θα σας φέρει κοντά σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την οικογένεια αλλά και τον σύντροφο σας, που σας υποστηρίζει σε όλα.

Ιχθείς : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Κάποια χρήματα που αναμένετε είναι κοντά…και θα σας δώσουν λύσεις σε πρακτικά προβλήματα. Σε δεύτερο τόνο θα έχετε μια είδηση από τον αγαπημένο σας.