ΤΑΡΩμαντεία Ιουλίου – Νέα ξεκινήματα για παλιές σχέσεις

Προβλέψεις Ιουλίου:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Έχετε αφήσει την προσωπική σας σχέση και γενικότερα ζωή, στην τύχη της. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα έχει πλέον ενοχλήσει βαθιά… και τον άνθρωπο σας. Μιλήστε και βρείτε λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Η ψυχολογία σας ανεβαίνει και αυτό σας βοηθάει να ξεχωρίσετε μέσα στην καρδιά σας, τι μπορείτε να κάνετε και με ποιους. Όλα τα άλλα απλά ξεπεράστε τα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Πάρτε τις αποφάσεις σας, τώρα που το σύμπαν είναι υπέρ σας.  Κάποιος περιμένει μια επικοινωνία σας, ή έστω ένα μήνυμα σας. Αφορμές και δικαιολογίες μπορείτε να βρείτε…τολμήστε το.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Ευτυχώς για τον δικό σας ψυχισμό έχετε πια ξεπεράσει όλα αυτά που έχουν συντελεστεί, στο παρελθόν σας. Ο νέος μήνας, που πλησιάζει σίγουρα φέρνει μαζί δώρα.

Οι κάρτες της Σουλτάνας προβλέπουν επιστροφές για πρώην συντρόφους

ΛΕΩΝ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μην μαδάτε την μαργαρίτα, για να μάθετε αν κάποιος σας θέλει. Με τον ήλιο στο ζώδιο σας προσεχώς, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχετε μια είδηση, έστω και έμμεση που θα σας ικανοποιήσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Κάποια οικονομικά θέματα, που έχει το συντροφικό σας έτερο, θα βρουν επιτέλους την λύση τους. Τώρα εύκολα πια μπορείτε να ανοίξετε και τις υποθέσεις που έχουν μείνει στάσιμες.

 

ΖΥΓΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Από σήμερα και μέχρι να έρθει ο Λέοντας 21/07, θα έχετε τις πληροφορίες που θέλετε για το άτομο που αγαπάτε. Είναι πια στην δική σας την κρίση για το πώς θα τις διαχειριστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Έχετε πει πολλά και όχι ιδιαίτερα κομψά, στον άνθρωπο που θέλετε ερωτικά, και αυτό μάλλον στο τώρα τον έχει κάνει να είναι εσωστρεφής, αλλά μόνο για λίγο.  

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Θα χρειαστεί να φέρετε στην επιφάνεια, όλη την σοφία αλλά και την εμπειρία που έχετε στις ανθρώπινες σχέσεις, έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε τον δύσκολο κύκλο του συντρόφου σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Μπορεί να έχετε καιρό να μιλήσετε με κάποιο συγκεκριμένο άτομο, αλλά το καλό είναι ότι και από τις δύο πλευρές, δεν έχουν αλλάξει καθόλου τα βαθιά σας συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Η συναισθηματική μοναξιά, δεν σας έχει κάνει και τόσο καλό… καθώς ξέρετε ότι το πρώην ταίρι σας, έχει προχωρήσει…και αυτό σας βάζει σε σκέψεις για επικοινωνία. 

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Στα κοινωνικά σας περιβάλλοντα υπάρχουν αρκετά άτομα που θέλουν να σας γνωρίσου πολύ πιο προσωπικά. Εσείς που είστε ελεύθεροι, ανάψτε το πράσινο φως, μόνο εκεί που σας ενδιαφέρει.